Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tabi ya, şakası bi yana, forumda tüm kızlara bacı gözüyle bakıyoruz. zaten bakmasak ne yapıcaz, forum bu :D gerçi albümde tatsızlıklar yaşanmadı değil :D muhabbeti severse pati kızlarına taze kan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 YA KIZ MISIN DEĞİL MİSİN ARKADAŞIM!!11biribrioneon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 çok gey oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Madcat said: sen kız değilsin demet,kız olsan paticik diye aratırdın bi kerem. pati falan yazdım dedi. pati yazdım bende. olayın cinsiyetimle alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Caddede dolaşırımtaksimde dolaşmam ben B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 3 dakka film izliyim dedim hep bagirmissiniz,anlamsiz seyler soylemissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 urmesque said: Madcat said: sen kız değilsin demet,kız olsan paticik diye aratırdın bi kerem. pati falan yazdım dedi. pati yazdım bende. olayın cinsiyetimle alakası yok var işte anlamıosun. pati yazdım diyor erkek sanalım diye ama halbüki kız hemide feyk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 O resimde çakışıyorlarmış, hi-5 diyor bak. pati çakışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mew Mew Squad said: 3 dakka film izliyim dedim hep bagirmissiniz,anlamsiz seyler soylemissiniz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mew Mew Squad said: 3 dakka film izliyim dedim hep bagirmissiniz,anlamsiz seyler soylemissiniz kısa film mi seviosun ne kadar güzel ben de kısa film severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mew Mew Squad said: 3 dakka film izliyim dedim hep bagirmissiniz,anlamsiz seyler soylemissiniz kötü bişey demedik arkadaş olalım dedik biz. kızsın dimi? dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sabahın dördünde garbıç muhabbetinde anlam arayarak, topiğe anlam kattın :D bu arada burtoneskten korkma, kız o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Marl0_on said: O resimde çakışıyorlarmış, hi-5 diyor bak. pati çakışı. Of abi çakışmak nasıl bir fiildir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kisa diil 1 saat falan,seri katil filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 1 saat falan seri katil filmi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nileppezdel said: Marl0_on said: O resimde çakışıyorlarmış, hi-5 diyor bak. pati çakışı. Of abi çakışmak nasıl bir fiildir :D vuruşmak varken bence çok masum çakışmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Oha hem de konulu falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mew Mew Squad said: kisa diil 1 saat falan,seri katil filmi uzun film de güzeldir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mew Mew Squad said: kisa diil 1 saat falan,seri katil filmi niye filmi bölüyosun. oturup tek solukta izlesene koçum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nileppezdel said: Marl0_on said: O resimde çakışıyorlarmış, hi-5 diyor bak. pati çakışı. Of abi çakışmak nasıl bir fiildir :D ya nilep vurucam şimdi ağzına iki tane. seviye dedik olm ya :D seviye nedir? SEVİYE NEDİR? :D edit: urmesq de kız. ondan da çekinme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 esas edebiyat dersinde parça okurken "çok vuruşmalar gördüm" diye cümle vardı. savaşı anlatıodu ama gel bunu lise öğrencilerine anlat. hey gidi hey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mew Mew Squad said: kisa diil 1 saat falan,seri katil filmi hangi film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Adam çakışmak yazmış ya bana niye kızıyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 urmesque said: Mew Mew Squad said: kisa diil 1 saat falan,seri katil filmi niye filmi bölüyosun. oturup tek solukta izlesene koçum. koçum diip tepkisini ölçüp kız mı erkek mi onu öğrenmeye çalışıosun di mi zekice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hitmen iste,kotu organizasyon var onlari oldurup kizi kurtariyo kisa biraz film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar