Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 eskiden ben dinsiz bir insandım. daha sonra bir arkadaşım bana hz. orçundan bahsetti. kendisi imkanı olmayan çocuklara evlerde ders verdiren bir insan. arkadaşım bana hz. orçun'un cdlerini verdi. hepsini izledim, ve aradığım şeyin orçunda olduğunu anladım. artık ben de Orçuna inanan bir insanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 "Albüm çöktüğünde, fakeler geldiğinde ve kediler korkudan kaçıştığında, beni anacaksınız!" OrCuN (C.C.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hepimiz çarpılıcaz dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yoo ben çarpılmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: yoo ben çarpılmıcam. çarparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 TM sin sen bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sdfsdfsd yannız ne rush çektik farkında mısınız. feci geyik döndü koptum ben burda yannız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 hepimiz bir ağızdan... MUTLU OL İYİ BAK KENDİNE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: TM sin sen bi kere. oha failine sıcıyım tm olan nilep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 -Ne yapıyorsunuz bu evlerde? -Şimdi abi hiç bi yasadışı işlem yok gördühün gibi. Biz burada eğitim veriyouz. OrÇun'a tapıyoruz o kadar. -Gençlerin beyinlerini zehirlediğiniz, seks partileri yaptığunz söyleniyor. -Sen de gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kendi balonunla ilgilen bence sen, ne anlama geliyo balon patlamasi neyse uyuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mew Mew Squad said: kendi balonunla ilgilen bence sen, ne anlama geliyo balon patlamasi neyse uyuyorum ben gazoz açmak gibidir balon patlatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Bugün Hıdırellez. Evde yanlızım. Hattâ, sade evde değil, kasabada da hemen hemen öyleyim. Evler boş, çarşılar kapalı. Bütün kasaba halkı, erkenden kuzu yemeğe gitti. Köşe başında her zaman kötürüm bir dilenci oturur. O bile eğlenceden geri kalmak istemedi, arabaya biner gibi, azametli bir eda ile bir hamalın sırtına binerek kafileye karıştı Mamafih, benim en ziyade hoşuma giden köpekler oldu. Kurnaz hayvanlar, ziyafetin kokusunu almışlar, bohçalar, sepetler, ihramlarla yola çıkan her kafilenin arkasına bir kaç da onlardan takılmış. Alıntıdır Çalı Kuşu - Reşat Nuri Güntekin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Balonun içindeki havanın dışarı pöykürmesi maanasına geliyor balon patlaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Patlattıklarında anlarsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kingpin said: hepimiz bir ağızdan... MUTLU OL İYİ BAK KENDİNE... çakmakları yakın bi yandan da havada sallayın elleri NE OLUR GÖZÜN ARKADA KALMASIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mew Mew Squad said: kendi balonunla ilgilen bence sen, ne anlama geliyo balon patlamasi neyse uyuyorum ben balonum yok benim :/ versene seninkini :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nileppezdel said: Patlattıklarında anlarsın..Senin balonunu kim patlattı mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bebelere balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 herkesin balonu kendine arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 roket adam said: nileppezdel said: Patlattıklarında anlarsın..Senin balonunu kim patlattı mesela? Hatırlamıyorum sarhoştum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 roket adam said: nileppezdel said: Patlattıklarında anlarsın..Senin balonunu kim patlattı mesela? onun balonu inşaata kaçmış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ahuahuauha beyinleri kapattık süper oldu :D çok glikoz yakıyor zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sexual innuendo topii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mulgear6 said: Mortis said: TM sin sen bi kere. oha failine sıcıyım tm olan nilep +1 SUSTUN MORTIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar