roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 "Orçunu ilk gördüğümde korkudan tutuldu her bir yerim. 4 bir tarafım hatıralarla çevrilmiş gibi oldu" Mahmut, 32.
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: ihtiyaçtan mı? hahaha güldüm buna.
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Marl0_on said: Şimdi catlover diyince önce aklıma My Name is Earl, . bad boys,bad boys whatcha gonna do whatcha gonna do,when they come for you
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bir dönem ekmek sav telefonunun dinlendiği iddiasıyla gündeme gelmişti, belki hatırlarsın.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 roket adam said: "Orçunu ilk gördüğümde korkudan tutuldu her bir yerim. 4 bir tarafım hatıralarla çevrilmiş gibi oldu" Mahmut, 32.ahaha saçmalığa geeel
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 burtonesk said: mulgear6 said: orchun (C.C) ye inanmak bir ihtiyaçtır tabi burmosqueuoeue bunu demek istemiştim. kalplerimiz birmiş. umarım erkek diilsindir >.<
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 roket adam said: roket adam said: "Orçunu ilk gördüğümde korkudan tutuldu her bir yerim. 4 bir tarafım hatıralarla çevrilmiş gibi oldu" Mahmut, 32.ahaha saçmalığa geeellan sanane ne saçmalığı alla allaa!!111!
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mew Mew Squad said: hic bisey anlamadim,alkol almissiniz siz Biz OrCuN'un aşkıyla sarhoşuz, meyhanemiz burasıdır, ekmek de sakimiz..
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 alkol falan almadık da, aslında hepimiz aynı bilgisyarı kullanıyoruz. hemen hızlıca log out ol, giriş yap falan sinir falan bırakmıyor tabi insanda.
dunno Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 roket adam said: "İşte bu gördügün köyün sahibisidir efenm, abi buna dededen miras kalmış biliyon mu, aileden zenginler. E hal böle olunca tabee biraz bi şey oluyoo," gordugun gibi hepimiz kapitalizmin usaklarıyız anlicain dier deyisle orcunun uşakları long live orchoon
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nileppezdel said: Mew Mew Squad said: hic bisey anlamadim,alkol almissiniz siz Biz OrCuN'un aşkıyla sarhoşuz, meyhanemiz burasıdır, ekmek de sakimiz.. helal olsun kardeşim. başla ayine
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 korkutmayın lan çocuğu, mew gel evladım sen.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 dunno said: roket adam said: "İşte bu gördügün köyün sahibisidir efenm, abi buna dededen miras kalmış biliyon mu, aileden zenginler. E hal böle olunca tabee biraz bi şey oluyoo," gordugun gibi hepimiz kapitalizmin usaklarıyız anlicain dier deyisle orcunun uşakları long live orchoon "geçenlerde gomunisim dediler amma orCuN a yer yohmuş gomunisimde. biz de kitapları sobbaya attırıveeeğdik."
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mulgear6 said: TM adamın hali başka oluyo lol Ya :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 kingpin'de belki kızdır diye hemen sulanıyo peeh
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 evlad? çocuk? erkek mi çıktı şimdi bu?
Mew Mew Squad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 tamam ozaman ben yatiyorum,uykum var size de orcunla mutlu geceler diliyorum ;/
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mew Mew Squad said: tamam ozaman ben yatiyorum,uykum var size de orcunla mutlu geceler diliyorum ;/ dur daha balonunu patlatmadık :/
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mew Mew Squad said: tamam ozaman ben yatiyorum,uykum var size de orcunla mutlu geceler diliyorum ;/ GİTME HAYIR
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 mulgear6 said: kingpin'de belki kızdır diye hemen sulanıyo peeh (:D
Öne çıkan mesajlar