Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 şimdi şöle bailıyım. oyun öle kral ki, ana menüsünde lolipop ve sandman calıyo. tahmin edebilicğeiniz gibi oyunda, bir zombie'yi yönetiyoruz. genel olarak basit bir oynanışa sahip bir oyun olsada, bölümlerde ilerledikce güldükce coğalıyor, kendimize yandaş topluyor sevgili zombieleimizle, retro-futuristik amerikan şehrinin sokaklarını daha yaşanabilir hale getiriyoruz. oyun genel olarak zevkli tavsiye ediyorum bir deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 cdye çeker misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ne yazıkki sığmaz, ayrıca benım key'imle ben oynuyorum, aynı anda oynıyamayızki.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 :) biraz daha bilgi ver bakim ilgimi çekti böyle gidip milleti falan ıstırıyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ya oyun komik cidden cok gülerek oynuyorum ben bikez bu var. bide işte etrafta gidip milletin beynini yiyosun bi süre sonra onlarda zombie olarak kalkıyo onların ısırdıklarıda zombie oluyo sonra herkez zombie oluyo ^^ işte beyin yedikce special attackların doluyo, mesela osuruyorsun etraftakiler kokudan savunmasız hale geliyo, bağırsağını söküp atıyosun istediğin zaman patlatıyosun havaya ucuyolar sonra zombie olarak kalkıyolar falan. öle işte muziklerde güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Çok absürd esprilere sahip güzel zaman geçirgeci. Ben demosunu oynadım, çok beğendim oyunu. Ayrıntılar falan gerçekten çok iyi. Bence oynayın derim, speşıl atak falan beklemeyin espriler çok iyi :) not: torkentte var. torrent demiym yasadışı olmasın şimdi. torkent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Komik, değişik ve bir yerden sonra sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ilk bölümlerdeyim, bazen çok sıkıcı oluyor ama güldüren bölümlerde altıma ettiğim için değiyor. elini kopartıp fırlatma olayını bittim bu arada. oyundan çok komik bir bölümün videosu: /watch?v=rlU7AA4DdGk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bir yerden sonra aynı şeyi yapmak çok sıkıcı oluyor oynanış tekdüze,eğlenceli ama oyunu bitene kadar dayanmak zor(ben bitiremedim mesela). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Evet ben de bitiremedim. En son bir sürü polis geliyodu üstüme, harbi harbi geçemedim ve sıkılıp bıraktım. Birisi cinematicleri youtube a yüklese daha az zaman kaybı olur, oyunun olayı ara filmler ve müzikler zira. Enteresan atmosfer bir süre sonra sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Başlarda polisler yakaladı falan sonra doktorun kafasına atladım, polisler geliyor, napıcağımı bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar