Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Özenle internetten takip ettiğim "çok güzel hareketler" adlı programı, hırsıma yenik düşüp televizyondan izleme fırsatını kendime sundum. Gerçekten 2 yıldır televizyon takip etmeyen biri olarak o reklamlar neydi kardeş ya? 20 dakika boş boş reklamlara bakmak, kendini kurtaramamak, avon-blendaks-recebin tavuuu gibi aptal reklamları saatlerdir izleten o kanala burdan selam ile özel duygularımı yolluyorum.SİZDEN NEFRET EDİYORUM. İnşallah benim gibi düşünen arkadaşlar vardır ve bende eminim hepsi W@r€Z kullanıcısıdır.Sizi saygıyla selamlıyor.Anlınızın ortasından öpüyorum.(Bu sıcakta terli terli artı tuzlu tuzlu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 2 yıldır napıodun merak ettim. yurt dışında falan mıydın? bu reklamlar iyi bile daha neler geçirdik biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sen bide alman reklamlarını ızle, bızımkılere şükredersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 almanlarda reklam girince adamlar komşuya çaya gidip gleiyolarmış. anca bitiyomuş reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 alman reklamları sırf bira ve abur cubur tüketen toplumun kaymak tabakası zengin mutlu alman ailesini yansıtıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Gkgokhan said: Özenle internetten takip ettiğim "çok güzel hareketler" adlı programı, hırsıma yenik düşüp televizyondan izleme fırsatını kendime sundum. Gerçekten 2 yıldır televizyon takip etmeyen biri olarak o reklamlar neydi kardeş ya? 20 dakika boş boş reklamlara bakmak, kendini kurtaramamak, avon-blendaks-recebin tavuuu gibi aptal reklamları saatlerdir izleten o kanala burdan selam ile özel duygularımı yolluyorum.SİZDEN NEFRET EDİYORUM. İnşallah benim gibi düşünen arkadaşlar vardır ve bende eminim hepsi W@r€Z kullanıcısıdır.Sizi saygıyla selamlıyor.Anlınızın ortasından öpüyorum.(Bu sıcakta terli terli artı tuzlu tuzlu) +351245 ben 2 senedir deil bayadır izlemiyorum tv. yok böle bi kafa rahatlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kurtlar vadisinde çakırın vurulduğu bölümde 70 dk reklam 50 dk dizi koymuşlardı sanırsam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Abi programın bitmesine 2 dakka kaldı.Kast gösterilcek reklam girdi gene :D Bu arada sadece download'la yaşayan bir birey olmuşum abi.2 ekmek indirip geleyim modundayım artık. Gkgokhan indirmek için tıklayınız ! Dışın dışın.Hep kan ak.Hep öl.45 saniye bekle.Güvenlik numarasını gir.Sonra tamamen öl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar