Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Plaka Modifiye

Xærø

Öne çıkan mesajlar

Soruya cevap degil kusura bakma, ucundan kenarindan alakali bi animdir.

Hatirlayanlar olacaktir bi sure once plakam calinmisti, sinav donemim vesaire oldugu icin izin belgesiyle birlikte bi sure plakasiz dolasmistim.

Okuldan cikarken jandarma hallice bi temizlige baslamis ve beni kenara cekmislerdi, benimle birlikte 8-10 araba daha vardi. Cogunun plakasi bu sekilde oldugu icin durdurulmus, kiminin muhuru yok diye, kimine de belgede sahtecilik tarzinda suclamalarla 2 arac cekildi ve hepsine 100 er liradan su anda hatirlayamadigim bi madde ve 50liralik trafige uygun olmayan arac statusunden ceza yazilmisti. Asil problem bu tarz font kullanilmis plakaya muhur basiyorlar mi?

olmamasi baya problem yaratiyormus ben bunu gordum.
Sosyal ağlarda paylaş

Mühürün 1 tanesini basıyorlar diğerini rüşvet ile basacak biryer bulunması gerekiyor. EDS sistemi çıktığından beri de kenar çerçevesi baskısız ve beyaz bırakılan plakalardan artık basmıyorlar.

APP plaka istersenizde kenarlığı siyah olarak basılan ama fontu kalın olan plakaları çift mühürlü olarak alabiliyorsunuz. Trafik müşavirleri fln halledebilir onlar işin kurtu olmuştur kim nerede kaç kuruşa yapar hepsini bilirler.

EDS sistemine geçildiğinden beri farkettiyseniz plaka fontları ekstra tipsiz köşeli stillerden oluşuyor. Sistemin plakayı fotoğraftan seçip algılayabilmesi için vaziyet böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

app plaka gereksiz. sağda solda ne kdr modifiyemsi araç var yada standart hepsinde app var bende app plaka bastırmıştım ankarada güzelde duruyordu mühür yoktu daha sonra eski mühürlü plakaları geri taktırdım bence boşver.ha arabanın her tarafını yaparsın da en son app kalır ona bişi demem =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ara dikkat edin APP plaka falan derken sobelenmeyin. Özellikle köprü gişeleri civarı ve bazı kavşaklarla sık sık GBT midir Genel Bilgi Toplama mıdır nedir ondan var, polis kafasına göre seçip çekiyor sizi, arabayı ve sizi soruşturuyor temizseniz bırakıyor. Özellikle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde çok yoğun bu ara.

Modifiye araç gördüler mi acımıyorlar, beni durdurduklarında hemen arkamdan camları filmli bir Astra'ya ceza yazdılar, plakası böyle afilli, gövde kitli bir Golf'ü de "mevzuata aykırı ve plakasız" diye bağladılar, plaka mührü yoktu. Aman diyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Plakayı yapıştırırsanız ve sokağınızda sıkışıksa çelik gibi sinirlere sahip olmalısınız. Çünkü park ederken tamponu taciz etmekten çekinmeyen insanlar plakayı ezip sağından solundan attırıyor o yapışkanı. Her allahın günü de sök tak yapmak kolay olmadığından köpürebilirsiniz.. benim gibi..
Sosyal ağlarda paylaş

Pasha said:
Redogski said:
ben bi tarfik polisine sormuştum. öyle plaka yasak dedi. cezası var fln demişti...
bende şey sorayım plaka çerçevesizken aracın tamponuna neyle yapıştırılıyor?

cift tarafli bant ve istege gore silikon.

çifttaraflı bant yağmurda veya aşırı sıcakta(izmirdeyim çünkü) etkisini yitirmez mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...