Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bazı araçlarda görüyorum plakanın harf ve rakamları çok güzel yazılmış durumda (koyu,kalın felan) bu işlemi nerede yaptırabilirz? kim yapar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xærø Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bu tarz mesela bi plaka nasıl yaptırabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Soruya cevap degil kusura bakma, ucundan kenarindan alakali bi animdir. Hatirlayanlar olacaktir bi sure once plakam calinmisti, sinav donemim vesaire oldugu icin izin belgesiyle birlikte bi sure plakasiz dolasmistim. Okuldan cikarken jandarma hallice bi temizlige baslamis ve beni kenara cekmislerdi, benimle birlikte 8-10 araba daha vardi. Cogunun plakasi bu sekilde oldugu icin durdurulmus, kiminin muhuru yok diye, kimine de belgede sahtecilik tarzinda suclamalarla 2 arac cekildi ve hepsine 100 er liradan su anda hatirlayamadigim bi madde ve 50liralik trafige uygun olmayan arac statusunden ceza yazilmisti. Asil problem bu tarz font kullanilmis plakaya muhur basiyorlar mi? olmamasi baya problem yaratiyormus ben bunu gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Ya bazı sivri zekalılar mühürsüz plakayı tamponlara takıp, mühürlü olan orjinalleride bagajda taşıyarak ceza yemeyeceklerini sanıyorlar. Sonuçta mühürsüz plakalı arabayla dolaşıyosun sahte plaka değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 app plaka deniyo onlara ama muhur olayi zor biraz, pahaliya patliyo ama cift muhur yapiliyo diye biliyorum. biraz arastirirsan bi kac dukkan bulursun illa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 app plakaya muhur basiolar da biraz pahaliya patliyo luzumsuz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mühürün 1 tanesini basıyorlar diğerini rüşvet ile basacak biryer bulunması gerekiyor. EDS sistemi çıktığından beri de kenar çerçevesi baskısız ve beyaz bırakılan plakalardan artık basmıyorlar. APP plaka istersenizde kenarlığı siyah olarak basılan ama fontu kalın olan plakaları çift mühürlü olarak alabiliyorsunuz. Trafik müşavirleri fln halledebilir onlar işin kurtu olmuştur kim nerede kaç kuruşa yapar hepsini bilirler. EDS sistemine geçildiğinden beri farkettiyseniz plaka fontları ekstra tipsiz köşeli stillerden oluşuyor. Sistemin plakayı fotoğraftan seçip algılayabilmesi için vaziyet böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kenarligi derken cerceveden bahsediyosan tinerle siliyoruz onlari, boyle gelmiyo plakalar :) kestirenler de var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Hayır bazılarında hiç çerçeve vuruğu yok kenarları dümdüz ve beyaz olduğundan onlar çok güzel duruyor. Kenarlarındaki çerçeve silinse dahi vuruk varsa kötü görünüyo onlar. Kestirenlere değinmiyorum bile kabalaşabilirim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bundan bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yanlis hatirlamiyosam cift muhurlu app plaka 350 liraya falan patliyodu istanbulda. hani arabayi komple yaparsin bi plakasi kalir anca o zaman(bence tabi). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 bazı otomobil forumlarında 100 liraya fln yapıorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ankarada 10ytle yapıolar mühürsüz bi şekilde app plakaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 app plaka gereksiz. sağda solda ne kdr modifiyemsi araç var yada standart hepsinde app var bende app plaka bastırmıştım ankarada güzelde duruyordu mühür yoktu daha sonra eski mühürlü plakaları geri taktırdım bence boşver.ha arabanın her tarafını yaparsın da en son app kalır ona bişi demem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 ben bi tarfik polisine sormuştum. öyle plaka yasak dedi. cezası var fln demişti... bende şey sorayım plaka çerçevesizken aracın tamponuna neyle yapıştırılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Bu ara dikkat edin APP plaka falan derken sobelenmeyin. Özellikle köprü gişeleri civarı ve bazı kavşaklarla sık sık GBT midir Genel Bilgi Toplama mıdır nedir ondan var, polis kafasına göre seçip çekiyor sizi, arabayı ve sizi soruşturuyor temizseniz bırakıyor. Özellikle Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde çok yoğun bu ara. Modifiye araç gördüler mi acımıyorlar, beni durdurduklarında hemen arkamdan camları filmli bir Astra'ya ceza yazdılar, plakası böyle afilli, gövde kitli bir Golf'ü de "mevzuata aykırı ve plakasız" diye bağladılar, plaka mührü yoktu. Aman diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Redogski said: ben bi tarfik polisine sormuştum. öyle plaka yasak dedi. cezası var fln demişti... bende şey sorayım plaka çerçevesizken aracın tamponuna neyle yapıştırılıyor? cift tarafli bant ve istege gore silikon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Plakayı yapıştırırsanız ve sokağınızda sıkışıksa çelik gibi sinirlere sahip olmalısınız. Çünkü park ederken tamponu taciz etmekten çekinmeyen insanlar plakayı ezip sağından solundan attırıyor o yapışkanı. Her allahın günü de sök tak yapmak kolay olmadığından köpürebilirsiniz.. benim gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Ben calinan plakayi tekrar cikarttirir cikarttirmaz plakalari arkasina silikon surdurup tampona percinlettirdim. Eger ki plakalar karosere gelmiyorsa oldukca saglam bi yontem. Istesenizde cikartamiyorsunuz =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Pasha said: Redogski said: ben bi tarfik polisine sormuştum. öyle plaka yasak dedi. cezası var fln demişti... bende şey sorayım plaka çerçevesizken aracın tamponuna neyle yapıştırılıyor? cift tarafli bant ve istege gore silikon. çifttaraflı bant yağmurda veya aşırı sıcakta(izmirdeyim çünkü) etkisini yitirmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Sicak toz ve yagmurdan ziyade izmirde nem e dayanmiyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 illa etkisi olur, cift tarafli bant + silikon siktirirsan hic bisey olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Selam, Silokon sürmek isteyenlere mermer silikonu öneririm, hem yağsızdır, hem de deli yapıştırır :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Küçük vidalarlada sabitleyebiliyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Cam silikonuda iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar