nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Faillar içinden, bir seni seçtim, ayarı sanaaa, ben sana verdiiim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 sen bana ayar vermedin peter verir gibi yaptı ayarı onun dısında bişey yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Yok ben şarkı iyi oldu diye şey ettim bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nileppezdel said: Faillar bu daha fail oluuum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 okunuş feyıl diye ama feyıllar olacak yani. Feyıller saçma değil mi? Ha sen fail'ı feyil diye okuyosan o senin feyıllığın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 fail ler. cuk oturdu bak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Cık. Olmadı abi. Olmaz yani bildiğin feyıl diye okunur o. Kusura bakma.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nileppezdel said: Cık. Olmadı abi. Olmaz yani bildiğin feyıl diye okunur o. Kusura bakma.. :( lan sen cumartesi günü saat 6-7 civarı taksimde miydin sıraselviler civarında ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 AAAAA *kaçar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mortis said: nileppezdel said: Cık. Olmadı abi. Olmaz yani bildiğin feyıl diye okunur o. Kusura bakma.. :( lan sen cumartesi günü saat 6-7 civarı taksimde miydin sıraselviler civarında ? Yok lan. Ne alaka lan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 nileppezdel said: Mortis said: nileppezdel said: Cık. Olmadı abi. Olmaz yani bildiğin feyıl diye okunur o. Kusura bakma.. :( lan sen cumartesi günü saat 6-7 civarı taksimde miydin sıraselviler civarında ? Yok lan. Ne alaka lan? :D sana benzeyen bi tip gördüm de. değilmişsin meersem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Benim neye benzediğimi biliyo musun lan? :D Ufuk diye bi benzerim var, bizim okuldaydı alt dönem. Wannabeem (:P) Odur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 foto koymadınız mı albüme ordan benzettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Doğrudur :D Kepli mi dolaşıyodu sokakta? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 ı ıh karı kız la dolaniodu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ha tamam o zaman ben sanmakta haklısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 evet karı, kızla dolasıyomus o da nilepmiş ehehehadfasfsdgsgh igrencim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Ne olduğunu bilmek erdem tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar