Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Çok korkuyorum patlayacak diye. Fıs dedimi tırsıyorum siniyorum böyle masanın altına felan. Biri düdüklü tencere terörüne son desin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 öf ben de çok kurkuyorum ya cidden ürkünç bişey böyle uzaktan uzaktan bakıyorum da çok tırsıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Zamanın göstergesi ve o ölümcül tencere bize hep aynı şeyi öğretti. "Eğer bir gün düdükle tenceren korkun geçerse bilki o gün intikamını alacaktır." Ve insanoğlunun tek korkusu düdüklü tencereden korkmamayı becerebilme korkusu olmuştur.Sen sen ol oğul o düdüklü tencereden kork.Yoksa ızdırabı ile yaşamaya mahkul kalacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ahaha bende ufakken düdüklüde yemek pişerken mutfaga giremezdim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 eşşek kadar oldum ben hala korkuyorum dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 mısır pişirirken bile salak gibi 10 saat bekliyorum düdüksüz tencerede. annem hop 5 milisaniye pişiriyor mısırları sonra atıyor önüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hahaha bende tam tesi böle ıslık çallıyo diye dibine girer nasıl yapıo insan bu die düşünürdüm ufakken:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben görmüştüm patlar gibi oluşunu (PFATŞ diye açılmıştı , annem geri çekilmişti falan) , o günden beri ben de korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 hani almanya 1. dunya savasında yenilince biz de yenildik ya . bu da onun gibi bi olay mı tura? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yok korkutuyor beni o düdük buhar vs geçen fasülye pişirirken bi aç bak pişmiştir diye demişti de açana kadar ecel terleri döktüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Hayır niye o kadar kilitliyor kendini ben onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Stormraiden said: hahaha bende tam tesi böle ıslık çallıyo diye dibine girer nasıl yapıo insan bu die düşünürdüm ufakken:D aynen lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben de korkarım feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 offf ne cokmusuz be,feysbuukda grup bile kurabiliriz sdfg.o deil ben sokmam o seyi evime gerekirse 10 sa pişiririm yemekleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 OF aynen. Bi kere panikle camdan atmıştım tencereyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 oha ekmek ben en kötü mutfagın onunden gecememiştim boyle bi saat beklemiştim orda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 düdük lan o neden korkuosunuz? düdük bildiğin. pıssss layan düdük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bnde korkuorm valla ya patlar die asla kullanmadım o yüzden kullanmayı da düşünmüorum.. kuru fasulye nohut tarzı şeyler çok kısa sürede düdüklüde pişio ama ben gaza kıyıp saatlerce normal tencerede pişiriorm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sen de insansın ama senden de korkuyorum ben dfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 kimden korkuon lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 senden 2 tane resmini gordum korktum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 korkma evlatçım şeker bi adamım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ben bi kere düdüğü açmadan açtıydım tencereyi hiç bişey olmadı şanslı mıyım neyim anlamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yanagından bi makas alabilir miyim? sdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 bi kere kendisi mutfağımızda bi kaç tur atmıştı duvarlarda falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar