oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 elimde chm dosyası şeklinde ebooklar var. hatta şimdi indirdim bi tane. ama açılmıyor meret.. microsoft html help executable la açılıyor normal olarak. ama açtığımda sayfa görüntülenemiyor diyor. deli etti beni. nasıl açarım bu mereti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 http://www.fileinfo.net/extension/chm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 sağol fistan. sanırım sorun şu.. indirdiğim yerden başka bi klasöre taşıdım. başka klasöre taşıyınca boyle sapıtıyo sanıırm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 1. Right-click the CHM file, and then click Properties. 2. Click Unblock. 3. Double-click the .chm file to open the file. vakt-i zamanında bir security update böyle bir probleme yol açmıştı.. ondan olabilir. http://support.microsoft.com/kb/902225 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 unblock diye bi seçenek yok.. sadece read only ve archive var. ama şöyle oldu.. dosyayı firefox ile aç dedim. download penceresi çıktı. masaüstüne download ettim.. ( internetten değil. D sürücüsünden masaüstüne aldı yani) sonra dosyayı açtım açıldı normal şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 oper said: sağol fistan. sanırım sorun şu.. indirdiğim yerden başka bi klasöre taşıdım. başka klasöre taşıyınca boyle sapıtıyo sanıırm.. ewt aynı olayda benım bı cok kez basıma geldi. orjinal lokasyon dısında calısmayı reddediyor meretler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar