Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 linux için client nereden yükleyebilirim gerçekten çok acil.. diğer topiclere vs. lere baktım bulamadım..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 yok yani olsa bile linux clienti diye yazılmamış?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Linux icin seneler once yazilmis bir 1.26.4 clienti var fakat artik calismiyor :) Wine ile calistirabilirsin.. Ben 3D surumu ile baya bir calismistim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 sharky sadece wine ile açmam yeterli değilmi client 2.0.3'ü?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Eğer windows ta UO kurulu bir partitiondan çalıştıracaksanız, önce UO için gerekli registry leri de wine'in registry sine eklemelisiniz. Kolay yol, wine ile UO kurmak :) Setup 'i wine ile çalıştırın, o gerisini halleder.. Gayet başarılı çalışıyor tıkır tıkır.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar