Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4 mbit bağlantı ile max 100 kb download sorunsalı


Xenocide

Öne çıkan mesajlar

Kablonet kullanıcısıyım, 4mbit'lik hizmet alıyorum sözde. Steam üzerinden Team Fortress 2 indiriyorum, bi oyun daha indirdim ve hızım kesinlikle 100'ü aşmadı. 100'ü göremedim bilede hani 90 falan şöle bi göz kırptı 2 saniyeliiğine onuda 100'e tamamladım. 60 ta falan gezdi genelde. ama sadece bunlar için geçerli değil. hizmeti aldığımızdan beri tam kapasite çalıştığını 10'da 2 falan gördük. bazen torrent kullanırken 300'e falan çıkabiliyor. oda artık Seeder 1000 küsür leecher 400 falan bi zahmet çıksın yani. uzun lafın kısası ben kafayı yemek üzereyim aylardır böyle saçma bi internetim var acaba benim bilmediğim böle hızı engelleyen bi nesne falan bişeymi vardır yada arttırmak için bi yöntem varmıdır ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

torrent paylaşımlarda genelde senin port durumun çok önemli oluyor. eğer torrent programının istediği port açık değilse bu şekilde düşük download yaparsın.

Abi tamam ben başka bir ISP kullanıyorum ama inan şu dns değiştirme olayı benimde keyfimi kaçırmaya başladı. pirate bay trackerları çalışmıyor treewalk denedim vistada çalışmıyor :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...