Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Jedı olan arkadaslarımız bir bakar mı...

Deno

Öne çıkan mesajlar

Abi alınma bana ama... Deno gordugum en kral Jedi Wannabe sin yani... Adam aglıcak nerdeyse nooolllurr jedi yapın beni diye :) Ozel yontemleri falan da varmış, nasıl jedi olcagını bilmiyo ama bi olsa çat çut masterlıcak jediyi :)

Kolay gelsin abi ne diyim, bu kadar istiyosun umarım gonlunce olur her sey :)

Holom BH dedi zaten... TKA nın verdigi tanrılıktan da sıkıldım hic challenge kalmadı oyunda 5 rhancorun arasına girip hepsini oldurup cıkıyosun baydı artık... TKA drop ediyorum BH kasıcam :)[signature][hline]-------------
Xarr-Amn Xli'leith
-Eclipse-

RoA/XlendaR
Sosyal ağlarda paylaş

karakteri sil yeni bir holo aç çok daha hızlı olur[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum"

bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır"
Sosyal ağlarda paylaş

İki tane holo aldım.Bir tanesinden medic cikti onu kasiyorum simdi yarin biter.Sonra digerini acacam.İlki bence iyiydi cunku medicin yarisini yapmistim.Simdide sansim yaver gidip commando cikarsa dans edecem onu da yarisina geldim cunku.[signature][hline]Her şeyde master olmaya çalışıcağım için,buraya neler de master olduğumu yazmadım:)
Sosyal ağlarda paylaş

http://forums.station.sony.com/swg/board/message?board.id=Sunrunner&message.id=78470

jedi larin ilk ciddi anlamda pvp ye girdigini gordugum post bu. hatta asagida bir jedi yeni padawan olmus bir tanesinin full composite li (buyuk olasilikla buffsiz) adamlari tek specialda kestigini falan da anlatiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...