Deno Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Sayın turk jedı arkadaslarım.Size bir kac tane sorum olacak.Simdi ben oyunu yaklasık 2 aydır falan oynuyorum.Suana kadar hic holocronum olmadı.Ama jedı olmak icin hala holocron gerekli (publish 7 ye kadar yani) Sizce benim tatillerde 5 saat,hafta icleri de islerimi bitirirsem 2 saat oynamamla jedı olabilmem publish 7 ye kadar surer mi? Eger surmezse holocron arastırmalarımı surdurucem.Ama yok otur questi bekle kardesim diyosanızda suandaki normal profuma devam edicem.Bi bakın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Yalan olursun..[signature][hline]Disposal of Eclipse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 hiç yorma kendini bence burda bi kaç kişi jedi oldu diye çok kolay oldugunu sanma hemen :) madturk mesela 20nin uzerinde profession masterladı sanırım halen jedi degil jedi olmak bu kadar kolay olsaydı serverların %30u falan jedi olurdu şimdi[signature][hline]dark-dr, 14 May 2001 05:10 tarihinde demiş ki: osi de rp=soytarılık diyorum. Pre UO:R Shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Popeye, 12 February 2004 16:59 tarihinde demiş ki: hiç yorma kendini bence burda bi kaç kişi jedi oldu diye çok kolay oldugunu sanma hemen :) madturk mesela 20nin uzerinde profession masterladı sanırım halen jedi degil jedi olmak bu kadar kolay olsaydı serverların %30u falan jedi olurdu şimdi zaten öyle değilmi :-P[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 pop ıspanak yiyip jedi olmus[signature][hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 sadece rambo coronet starport onunde kristal satarken 50 civari jedi saymis durumda. tahminimce yuzde bes gibi bir oran var su anda. bir suru kiside hala silentinda, ya da silenta cok yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 olayin publish 7 ye uzamasi sayida bir anda patlama yaptiracak. silenti ile ugrasanlar mevcut jedi sayisinin baya baya uzerinde. ve publish 7 ye kadar ugrasirlarsa bulamamalari gibi bir sey dusunemiyorum ben. yuzde 30 abarti bir rakam, ama her 100 oyuncudan 15 kadarini jedi gormeye hazirlanin derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 silent a varana kadar 4 mu 5 mi holo lazim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Ben de seninle benzer durumdayım. Yani beraber oyuna başladığım arkadaşlarım izin verse şu gün BH'ı bitirip holo grind'e başlayabilirim. Ama onlara ayıp olur. Baştan konuşulmuş planlarımız var. Ben release 7'nin çok yakın bir zamanda geleceğine inanmıyorum. Yani bu işe şimdi başlasan ve şansın da yaver giderse neden olmayasın? Yeterli zaman var önünde. Ama ya şansın yaver gitmezse? Ya acayip abuk skill'ler çıkarsa holo'ndan? Seninki kadar oynama süresine sahip standart bir oyuncu BH'ı 4-5 haftadan önce master'layamaz diye düşünüyorum. Keza CH olsun, BE veya TKA olsun. Bunların hiçbiri öyle pek kolay master'lanacak şeyler değil. Beni FSCS kasmaktan alı koyan bir etken de bu zaten. Kasmaktan hiç zevk almayacağım ve aynı zamanda zor master'lanan bi meslek çıkarsa holo'mdan sırf jedi olucam diye haftalarca uğraşamam ben. Jedi yoluna çöpçü bile kasarım, üşenmem diyosan bence hemen başla. Çünkü holo-grind yolunda emek harcayanların emeğini bi şekilde telafi edeceğini de açıkladı SOE. Gerçi SOE bu, onların telafi anlayışı önünüze bi 50k atmak da olabilir işin sonunda. Bilinmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 30% çok iyimser bir rakkam eclipse de daha fazla bence gayet jedi olursun aksine olmak çok kolay silent tamamen şans 1. dede bulabilirsin 21. dede olmak istiorsan durma dene ama olmanın hiç bir anlamı yok çünkü artık herkes jedi[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deno Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Abi herkesin jedi olması umrumda degil benim.Eger jedi olursam hep onu kascam.Master olana dek.Jedı kasmanın inanılmaz zor oldugunu da biliyorum ama kendime gore yontemlerim var.Yeterki jediligi aciyim.Eger eclipsedeyseniz lutfen en kısa zamanda benle temasa gecın.İhtiyacım cok fazla cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 pop jedi[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 said: Namessar, 12 February 2004 17:07 tarihinde demiş ki: sadece rambo coronet starport onunde kristal satarken 50 civari jedi saymis durumda. tahminimce bu çok saglam bir tespit sayılmaz bence. Her kristal alan jedi degil. yada her ben jediyim diyende jedi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 bu test edildi. satmaya calistigimiz kristallerin ozelligini biliyoruz. almaya gonullu olan jedi da genelde baktiktan sonra soyluyor, almak istiyorsa fiyatinida belirtiyor. benim bildigim kadari ile jedi olmayan karakterler bu ozellikleri goremiyorlar. bu dedigim rakam sadece identify edebilmis kisilerden, yani emin olduklarimizdan. [Bu mesaj Namessar tarafından 13 February 2004 04:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 siz cete gibi bisey olmussunuz o zaman[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2004 yok yav, o gercekten kristal satmaya calisiyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Kaç tane kristaliniz var?[signature][hline]Pearce Escobar Ailenizin Kasabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 soe klasik onceden haber vermeden lootlarla oynama taktigini kullanmis anlasilan. publish 6 dan beri bir tane bile dusurtemedi rambo. sanirim mevcut durumda elinde kalmadi. kristal fiyatlari cok yukselecek, jedi sayisida artiyor cunku. mevcut fiyatlarda satilanlari fiyatlar yukselmeden alip bir kenara koyun. [Bu mesaj Namessar tarafından 13 February 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 millet almis yurumus sektor olmus biz hala bik bik[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 biz hedef belirliyoruz ama ne yazık ki bir bounty hunter anca kelebek filan keser hayatta bir jedi alabileceğimize inanmiyorum[signature][hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 eh defence maymunu templateler sayesinde butun onemli specialler yaramaz olup carbineer ve bh professionlarinin etkisi zort edilince olacak sonuc budur. daha iyice de abardilar artik yemekler defence to zattribut veriyor. artik oyun oynamak yerine muhasebe yapicaz. + pot defence oradan, onun uzerine de su kadar zortplak yesem, elimde de + halibut to defence mod silah, bi de skill kafe tutarim koluma takarim hede hodo.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 bence bu oyun git gide EQ ya benzemeye başladı :)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 eger space expansionda da cikip + bilmemne to accuracy chef food zki cikarsa ilk kez soy sop soverim soe forumlarinda.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 her ikisinide yapabilirsin tabi ama sunu bilmende fayda var publish 7 de jedi sistemi degissede su anki sistemle slient arayanlar yani holo donemini bitirmisler publish7 den sonrada ayni yolla jedi olabilicekler bu hak onlar icin devam edecek. master etmek gercekten kolay bir is kiminin 1 gunde masterladigini sen 1 haftada masterlarsın kı bu bile sana publish 7 ye kadar slient a ulasma sansi verir derim. tabi bundan sonrasi ise yorum; bolece 2 farklı yoldan ulasmak ıcın sans elde edebilirsin, ama tabi kasmanin can sikici yanlarida goz ardı edilemez eger sorun bu surede belli noktaya ulasabilirmiyim ise bence evet.[signature][hline]sad [R.I.P] eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2004 said: sadATS2, 14 February 2004 14:46 tarihinde demiş ki: su anki sistemle slient arayanlar yani holo donemini bitirmisler publish7 den sonrada ayni yolla jedi olabilicekler bu hak onlar icin devam edecek. bu iiymiş ya :)[signature][hline]v4vendetta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar