Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hayır bi de açısı kötü, bi garip görünüyo ayak. ama sezonu kapattın sen, paticikten kız yok sana sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hahehe iyiki varsın epilasyon <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Gkgokhan said: Anam oper'i ayak adam diye bilecem ömür boyu ya.Kıllı va kalın ayak... Bize bunu niye yaptın oper ? bi sürü foto koydum albüme. ara bul çok merak ettiysen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Eternalus said: hayır bi de açısı kötü, bi garip görünüyo ayak. ama sezonu kapattın sen, paticikten kız yok sana sdfs ciddi olamassın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 iyi de elemanın ayağında bir şey yok be şişman biraz ondan öyle gözükmüş yoksa bildiğin ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 yan profilden çekip koyim diycem ama daha fazla soğutmayalım insanları sdsfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Alcadras said: oper senin mi o ayak hakkat? sdf Ben daha değişik bi konuya değinmek istiyorum. o ayak mı hakkat?? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 auauh evet benim ve o bir ayak. baldırlarımı görmediniz daha. onları da koyim mi sdsf edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 kaç kilosun oper o bacak değil bel falan heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 84 ~183 de boy var. gözlerim yeşil. kalbimin çiçeğini kübadan gönderiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 msn vermeyi unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 öm den talep dahilinde veriyorum msn mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 oper said: Eternalus said: hayır bi de açısı kötü, bi garip görünüyo ayak. ama sezonu kapattın sen, paticikten kız yok sana sdfs ciddi olamassın :( ayağını göstererek kız mı tavlayacağını sanıyodun şimdi cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hhahaha güldürdün beni durduk yerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 doğal yaşa alanımı paylaşmak istedim siz sevgili patilerleyoklan cdye özendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 avına yaklaşırken de bi poz isteriz fede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 hayırlı bi av bulursam, çekerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 aha da av. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 la geçen sene, balkonda arkda parkta hoplayan bi davşan görüyodum. geçen bi baktım, o tavşan kocaman olmuş. plastik kasada yaşıyore. bi çocuk getiiryo salıyo çimenlere. sonra alıp götürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bu şimdiki zaman fiil çekimlerinin sonunda -e eki getirmek bobiler.org'un yumurtlaması mı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 ersin karabulut sezdim ben. güzel bi uygulama ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Faruken Bayraktare diye kalmış benim aklımda. Ama o sadece -enzi kullanmış da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bende faruken bayraktare den biliyorum de son derece gereksiz bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 bilmiyorum ki ya, bana hep italyanca konuşuyomuşum gibi his veriyo. ondan seviyorum :D milanoda sevişiyoreee. bak biri bana bunu dese, direkt koyveririm kendimi :D ersin karabulut daha çok, alızlamak, gidizlemek falan diyo. bide içsle gitsle, gelsle var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar