Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
harem? transfer?
cinayet mi lazım, hemen abi.

DORY, ALCADRAS SANA O GOTHIC BEBEDEN İŞ ÇIKMAZ, BULAŞIK BEZİ OLUR DEDİ ANCA.

we'll wait and see...

haremden bahsetsene abi.
Mesaj tarihi:
sarışın var
esmer var
kumral var

ne ararsan var. 20-24 yaş aralığında. en kısası 170cm. hepsinin gözü renkli.

diğer detayları daha sonra canlı canlı görürsünüz..
Mesaj tarihi:
burtonesk said:
dory, alcadras yakışıklı bir arkadaşımız. ayrıca fince, lehçe biliyor. çok donanımlı. kız olsam vericem yani.

sdjfhsd
Mesaj tarihi:
alcadras arkadaşım bak şurda daha demin iki resim koydum prim yapayım geniş omuzlu, içine sıçmışsın. lütfen arkadaşım bak. 5 sayfa bekle. biz de hitimizi alalım en nihayetinde. senin banko 10 sayfa hitin var zaten. birbirimizin pazarına göz dikmeyeleim. game theoury
Mesaj tarihi:
fede said:
alcadras arkadaşım bak şurda daha demin iki resim koydum prim yapayım geniş omuzlu, içine sıçmışsın. lütfen arkadaşım bak. 5 sayfa bekle. biz de hitimizi alalım en nihayetinde. senin banko 10 sayfa hitin var zaten. birbirimizin pazarına göz dikmeyeleim. game theoury

aga ben orda omuz güzelliğini vurgulamak istemedim. keza bende öyle omuz da yoktur.
Mesaj tarihi:
Alcadras yakışıklı
Dory taş
Fede, fede de, fede nolsun lan? Fede de çok sevimli aslında ama gay damgası yicem. Hmmm. Fede de can yeleği olsun. Evet. Fede can yeleği.
Mesaj tarihi:
evet ya, polemiğe girmeyin. Bakın üstte ne yazıyo?
Hadi hep beraber okuyalım
Paticik Albüm.

ne demek bu? insanlar resim koysun, üyelerin resimleri böyle topluca arşivlensin diye yapılmış bişey. siyaset meydanına çevirmeyin ya şunu.
Mesaj tarihi:
Dev said:
Alcadras yakışıklı
Dory taş
Fede, fede de, fede nolsun lan? Fede de çok sevimli aslında ama gay damgası yicem. Hmmm. Fede de can yeleği olsun. Evet. Fede can yeleği.

abi iskandinav erkek aramasın kızlar işte. fince desen var. isveççe desen var. hemen yakınında böyle nimetler varken ne diye yaban ellere gidiyosunuz ha? şöyle bi yakınınıza bakın.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...