Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 hayır abi, ben kızım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 harem? transfer? cinayet mi lazım, hemen abi. DORY, ALCADRAS SANA O GOTHIC BEBEDEN İŞ ÇIKMAZ, BULAŞIK BEZİ OLUR DEDİ ANCA. we'll wait and see... haremden bahsetsene abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Duruma uygun bi karikatür bulamadım. Çaktırmayın. http://img396.imageshack.us/img396/2493/n5176568353017482031yz4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 dory, alcadras yakışıklı bir arkadaşımız. ayrıca fince, lehçe biliyor. çok donanımlı. kız olsam vericem yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bence dori bi resim koysun, görelim. ona göre yorum yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sarışın var esmer var kumral var ne ararsan var. 20-24 yaş aralığında. en kısası 170cm. hepsinin gözü renkli. diğer detayları daha sonra canlı canlı görürsünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ahah onun raidi var wipe olsun arada bakar belki :P de yanlız ciddi kavga çıkıcak >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 burtonesk said: dory, alcadras yakışıklı bir arkadaşımız. ayrıca fince, lehçe biliyor. çok donanımlı. kız olsam vericem yani. sdjfhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bizim bi arkadaş "kız olsam sana veririm" deyip duruyordu arkadaşlarına.. bi grup doktor geldi, ameliyatla kız yaptı bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Dev said: burtonesk said: dory, alcadras yakışıklı bir arkadaşımız. ayrıca fince, lehçe biliyor. çok donanımlı. kız olsam vericem yani. sdjfhsd sdfsf +1 dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 organize işler bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 alcadras arkadaşım bak şurda daha demin iki resim koydum prim yapayım geniş omuzlu, içine sıçmışsın. lütfen arkadaşım bak. 5 sayfa bekle. biz de hitimizi alalım en nihayetinde. senin banko 10 sayfa hitin var zaten. birbirimizin pazarına göz dikmeyeleim. game theoury Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 size fince söverim. aklınız kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 oper said: organize işler bunlar.. spontane işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 fede said: alcadras arkadaşım bak şurda daha demin iki resim koydum prim yapayım geniş omuzlu, içine sıçmışsın. lütfen arkadaşım bak. 5 sayfa bekle. biz de hitimizi alalım en nihayetinde. senin banko 10 sayfa hitin var zaten. birbirimizin pazarına göz dikmeyeleim. game theoury aga ben orda omuz güzelliğini vurgulamak istemedim. keza bende öyle omuz da yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Alcadras said: size fince söverim. aklınız kalır. bak yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Alcadras yakışıklı Dory taş Fede, fede de, fede nolsun lan? Fede de çok sevimli aslında ama gay damgası yicem. Hmmm. Fede de can yeleği olsun. Evet. Fede can yeleği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 fede said: Alcadras said: size fince söverim. aklınız kalır. bak yine sövebilitesi var adamın. adam biliyor. biliyoruz ki söylüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 KIZLAR İLETİŞİM İÇİN PROFİLİME TIKLAMANIZ YETERLİ. YAKINDA MAIL ADRESİMİ KOYACAĞIM ORAYA. STAY TUNED. OHŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 evet ya, polemiğe girmeyin. Bakın üstte ne yazıyo? Hadi hep beraber okuyalım Paticik Albüm. ne demek bu? insanlar resim koysun, üyelerin resimleri böyle topluca arşivlensin diye yapılmış bişey. siyaset meydanına çevirmeyin ya şunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ben hem en güzeliniz hemde en yakışıklınızım. dil babında yani yarışa bile girmiyorum , bak gülüyorum şu anda hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 nerenle gülüyon kitana? sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Dev said: Alcadras yakışıklı Dory taş Fede, fede de, fede nolsun lan? Fede de çok sevimli aslında ama gay damgası yicem. Hmmm. Fede de can yeleği olsun. Evet. Fede can yeleği. abi iskandinav erkek aramasın kızlar işte. fince desen var. isveççe desen var. hemen yakınında böyle nimetler varken ne diye yaban ellere gidiyosunuz ha? şöyle bi yakınınıza bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar