Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

ginaly said:
alabilir zaten yav ona bişey demiyoruz ki. herkes biliyo zaten internete salınan bi fotonun halka açık olacağını. bunu bilerek foto koyuyoz buraya. tepki de gelebileceği biliniyor, çirkin de denir, güzel de, maymun da. kimse buna alınganlık yapmıyor ki, zaten yorum alınıyor. ya da kimse ulan şunun fotosunu sağda solda dağıtayım demiyor ki. dağıtacak olan varsa da zaten gizli yapar bu işi. böyle bi potansiyel boktanlık da herzaman mevcut. bunun da hepimiz farkındayız.
oha abi wot kastım senin yüzünden sdfs

Farkindayim ama sen degilsin sorun orda. Anlatmaya calistigim yapilan yorumlar cirkin tipsiz muhabbeti degildir
Bana ve arkadaslarima söylenen onca tipsiz yorumuna tek bi laf ettim mi? Yorumdur begenidir kiskancliktir dogrudur yalandir beni baglamaz. Ama resimle oynanmasi ucuz bi harekettir. Ben anlatabildim umarim bu sefer.
Sosyal ağlarda paylaş

ucuz olduğum için yazma gereği gördüm

Aha kızlar diyosun, kızlara sormadan fotolarını koyuyosun
[large]1[/large]

Soldaki bütün gece sırnaştı diyosun kızı aşağılıyosun
[large]2[/large]
Başka arkadaşına kızları pazarlar gibi sen gel arkadaş çok diye ayarlarız diye pezevenklik yapıyosun bu da
[large]3[/large]

Sonra ben kendi fotomla "senin" koyduğun fotoyu birleştiriyorum.
o yee beybi. eminim ben daha ucuzum.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
ucuz olduğum için yazma gereği gördüm

Aha kızlar diyosun, kızlara sormadan fotolarını koyuyosun
[large]1[/large]

Soldaki bütün gece sırnaştı diyosun kızı aşağılıyosun
[large]2[/large]
Başka arkadaşına kızları pazarlar gibi sen gel arkadaş çok diye ayarlarız diye pezevenklik yapıyosun bu da
[large]3[/large]

Sonra ben kendi fotomla "senin" koyduğun fotoyu birleştiriyorum.
o yee beybi. eminim ben daha ucuzum.

1- Sormadigimi nerden biliyosun? Bana sordunmu? Özellikle tek resmim olan benim müdürümdür. Aramiz cok iyi.

2-Soldaki bütün gece sirnasti evet, sirnasmak kötü bisey degildir ki. Hoslanmis benden k isirnasti. Sirnasmak bi nevi kur yapmaktir. Hicbi kötülük yok assagilamadimda.

3-Jahrein in saka yaptigi ortada, abi cvp ver nolur fln dedi görmedin heralde. bende gülerek cevapladim. Buna dayanarak bana hem pezevenk dedin hemde arkadaslarima o... muhamelesi yaptin. Buna dayanarak arkadasimin resmini kullanip ucuz esprine alet ettin. Bumudur Savundugun?
Sosyal ağlarda paylaş

Jedi said:
@Marveloth , ne kadar patideki kızlar çirkin söylemine katılsamda, kişilik olarak seni begenmedim.yeter arkadaşım sus bi ya da devam et uç git.kararsızlıkların şahını yaşattın lan bana.

Ben burda dünki üye degilim ki, Hickimseyle derin arkadasligim olmasa da uzun zamandir paticik takipcisiyim. Bu bazi insanlara beni kovma, bazi arkadaslarin yaptigi gibi espri yapma imkani tanimaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...