Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ginaly said: alabilir zaten yav ona bişey demiyoruz ki. herkes biliyo zaten internete salınan bi fotonun halka açık olacağını. bunu bilerek foto koyuyoz buraya. tepki de gelebileceği biliniyor, çirkin de denir, güzel de, maymun da. kimse buna alınganlık yapmıyor ki, zaten yorum alınıyor. ya da kimse ulan şunun fotosunu sağda solda dağıtayım demiyor ki. dağıtacak olan varsa da zaten gizli yapar bu işi. böyle bi potansiyel boktanlık da herzaman mevcut. bunun da hepimiz farkındayız. oha abi wot kastım senin yüzünden sdfs Farkindayim ama sen degilsin sorun orda. Anlatmaya calistigim yapilan yorumlar cirkin tipsiz muhabbeti degildir Bana ve arkadaslarima söylenen onca tipsiz yorumuna tek bi laf ettim mi? Yorumdur begenidir kiskancliktir dogrudur yalandir beni baglamaz. Ama resimle oynanmasi ucuz bi harekettir. Ben anlatabildim umarim bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 utopia said: o değil de bu koyduğu bayan arkadaşlar da başka bir forumda bu arkadaşa "yanlış" yapmışlar sanırım ki, değişik bir platform olan paticik'e taşımış kendilerini. açıkçası ben çok korktum şu an. kızlar. kaçalım.ben de len.hadi vıınnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Bana ve arkadaslarima söylenen onca tipsiz yorumuna tek bi laf ettim mi? yani eğlendik bitti diyorum da, bitmemiş hala eğleniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=DdD3MUFKleQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ucuz olduğum için yazma gereği gördüm Aha kızlar diyosun, kızlara sormadan fotolarını koyuyosun [large]1[/large] Soldaki bütün gece sırnaştı diyosun kızı aşağılıyosun [large]2[/large] Başka arkadaşına kızları pazarlar gibi sen gel arkadaş çok diye ayarlarız diye pezevenklik yapıyosun bu da [large]3[/large] Sonra ben kendi fotomla "senin" koyduğun fotoyu birleştiriyorum. o yee beybi. eminim ben daha ucuzum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 evet sayın basın mensupları. bu bir crit. sorusu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 eller dinan icin havada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 yazik size lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Dynun said: ucuz olduğum için yazma gereği gördüm Aha kızlar diyosun, kızlara sormadan fotolarını koyuyosun [large]1[/large] Soldaki bütün gece sırnaştı diyosun kızı aşağılıyosun [large]2[/large] Başka arkadaşına kızları pazarlar gibi sen gel arkadaş çok diye ayarlarız diye pezevenklik yapıyosun bu da [large]3[/large] Sonra ben kendi fotomla "senin" koyduğun fotoyu birleştiriyorum. o yee beybi. eminim ben daha ucuzum. 1- Sormadigimi nerden biliyosun? Bana sordunmu? Özellikle tek resmim olan benim müdürümdür. Aramiz cok iyi. 2-Soldaki bütün gece sirnasti evet, sirnasmak kötü bisey degildir ki. Hoslanmis benden k isirnasti. Sirnasmak bi nevi kur yapmaktir. Hicbi kötülük yok assagilamadimda. 3-Jahrein in saka yaptigi ortada, abi cvp ver nolur fln dedi görmedin heralde. bende gülerek cevapladim. Buna dayanarak bana hem pezevenk dedin hemde arkadaslarima o... muhamelesi yaptin. Buna dayanarak arkadasimin resmini kullanip ucuz esprine alet ettin. Bumudur Savundugun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 catfite! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 @Marveloth , ne kadar patideki kızlar çirkin söylemine katılsamda, kişilik olarak seni begenmedim.yeter arkadaşım sus bi ya da devam et uç git.kararsızlıkların şahını yaşattın lan bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 http://img339.imageshack.us/img339/8568/c0450xnullen8.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Özellikle tek resmim olan benim müdürümdür. Aramiz cok iyi. quid pro quo sexual harassment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Jedi said: @Marveloth , ne kadar patideki kızlar çirkin söylemine katılsamda, kişilik olarak seni begenmedim.yeter arkadaşım sus bi ya da devam et uç git.kararsızlıkların şahını yaşattın lan bana. Ben burda dünki üye degilim ki, Hickimseyle derin arkadasligim olmasa da uzun zamandir paticik takipcisiyim. Bu bazi insanlara beni kovma, bazi arkadaslarin yaptigi gibi espri yapma imkani tanimaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 nası bazı insanların seni kovma imkanı tanımazmış ya? admin olsam ban'i yemiştin direk, abuk kişiliğin nedeniyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Töbe ya rabbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Amma saçma muhabbet dönmüş be. Bi kere pogodi tatlı bi kızımızdır, Marveloth. Bi de senin o kızları kullanarak saygı kazanmaya çalışman hiç hoşuma gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 aradığmız adminlere şu anda ulaşılamıyor. biri doğum günü kutluyo, öbürü askerde, bi tanesi bebek odası hazırlıyo, sonuncuyu söylemek bile istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 yapma mr_hand, testesteron seviyesi tavan yapmış savunucularımdan olmanı istemiyorum, kendini heba etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ne yazık ki etti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 KARI KARI KARI. YANIYOM. PÖGÖDÖÖĞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar