Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Marveloth said:
Insanlar aynaya bakip yorum yapmali =)

arkadaş, duygularıma tercüman olmuşsun burda ama bosver, sana mı kalmıs patideki kızların güzelliği yafs?
çirkinler evet ama haza gelip yazmana gerek yok prim saglamak adına.
boşver sana bana çirkin baskasına güzellerdir belki kimbilir?
Mesaj tarihi:
Jahrein, SONUNA KADAR YANLIŞSIN.
Burası forum, kimse gidip kızların yüzüne çirkinsiniz demiyor. Burada sen pogodiyi çirkin bulur söylersin, kimse bir şey diyemez. Kişisel görüşündür. Arada fark var.

Hayır kimse birbirinin zevkine laf edemez gibi bir özgürlükçü olmayı savunmanun yanında, birini çirkin bulup bunu söylemenin mümkün olmayacağını söyleyip oksimoron bir durum yaratıyorsun.
Mesaj tarihi:
Marveloth said:
Eger o seviyesizlik silinmezse, biricik arkadasiniz pogodinin resmi de pekcok platformda ayni konuma düser.

Son sözümdür.

Sen hem çirkin, hem zevksiz, hem de pis bir adamsın. Şimdi de şantaja başladı.
Mesaj tarihi:
Kimseyi tehdit ettigim yok. Gerek de yok. Arkadasimin resmi ile alay edildi, Buda bana burdaki her insanin resmini kullanma hakki tanir.

Zaten resmi kullanip dalganizi gecip ucuzlastiniz, bide üste cikmaya calismayin bosuna. Umarim bi yetkili sikayetime kulak verir.
Mesaj tarihi:
utopia said:
biz senin resmini 4chana koyuyor muyuz:/

bir de madem bizi BU KADAR sevmiyorsunuz, takılmayın yahu? alınmayız biz. hakkaten.
ben tee basında dedim utopçum ama nafile dünya
Mesaj tarihi:
özgür konuşmayı savunuyorsan, bir konuda savunup diğer konuda konuşamassınız diyemessin arkadaşım onu diyorum.
bence kızlar çirkin, soldaki biraz bişeye benziyo gibi. bence marveloth da çirkin, kişisel görüşümdür. Bence marveloth zevksiz de, bu da kişisel görüşüm. lol
Mesaj tarihi:
Marveloth said:
Kimseyi tehdit ettigim yok. Gerek de yok. Arkadasimin resmi ile alay edildi, Buda bana burdaki her insanin resmini kullanma hakki tanir.

Zaten resmi kullanip dalganizi gecip ucuzlastiniz, bide üste cikmaya calismayin bosuna. Umarim bi yetkili sikayetime kulak verir.

bu nasıl bir argüman yahu??
Mesaj tarihi:
irinim, yalan dünya, her şey bomboş:/

çirkinlikten bileklerimi kesmeye gidiyorum ben. elveda...

n'olur hit alsın bu mesaj reslendim ben kie diye geri geleyim çirkin mirkin. n'oluuuuur :/
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...