Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Insanlar aynaya bakip yorum yapmali =) arkadaş, duygularıma tercüman olmuşsun burda ama bosver, sana mı kalmıs patideki kızların güzelliği yafs? çirkinler evet ama haza gelip yazmana gerek yok prim saglamak adına. boşver sana bana çirkin baskasına güzellerdir belki kimbilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Dynun said: http://img252.imageshack.us/img252/839/wed3243dcab7.jpg tabii ki sagdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 TABİİ Kİ SAĞDAKİ GİNALY SÇS BEBEYİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 utopia said: SAĞDAKİ (tu) köküne kadar sağdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 kimsenin kimseye prim yaptığı yok. ben sizin gibi prim yapmak için forumlara takılmıyorum. kendiniz gibi sanmayın herkesi, aynadan uzaklaşın biraz da öyle konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 mpsyi düşürmeyelim beyler bayanlar, devam. tabi ki sağdaki bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Eger o seviyesizlik silinmezse, biricik arkadasiniz pogodinin resmi de pekcok platformda ayni konuma düser. Son sözümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Jahrein, SONUNA KADAR YANLIŞSIN. Burası forum, kimse gidip kızların yüzüne çirkinsiniz demiyor. Burada sen pogodiyi çirkin bulur söylersin, kimse bir şey diyemez. Kişisel görüşündür. Arada fark var. Hayır kimse birbirinin zevkine laf edemez gibi bir özgürlükçü olmayı savunmanun yanında, birini çirkin bulup bunu söylemenin mümkün olmayacağını söyleyip oksimoron bir durum yaratıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 uuu tehdit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Eger o seviyesizlik silinmezse, biricik arkadasiniz pogodinin resmi de pekcok platformda ayni konuma düser. Son sözümdür. NEY NEY NEY?? ayrıca sly +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 çirkinler ama ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 KIZI BIRAK, SLY'İ VERELİM. engage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 AHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHA KAFAN MI İYİ ARKADAŞIM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Eger o seviyesizlik silinmezse, biricik arkadasiniz pogodinin resmi de pekcok platformda ayni konuma düser. Son sözümdür. Sen hem çirkin, hem zevksiz, hem de pis bir adamsın. Şimdi de şantaja başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 OHAAA TEHDİT GİBİN! @jahrein evt canım gormedim baska mesajını,gorduysem de hatırlamıyorum. gel böyle ,meclisten dısarı aliiiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 O dediğini yaparsan ben de seni gördüğüm yerde indiririm yere hadi bakalım. Tehditse tehdit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 biz senin resmini 4chana koyuyor muyuz:/ bir de madem bizi BU KADAR sevmiyorsunuz, takılmayın yahu? alınmayız biz. hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 /b/rolar mahveder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Kimseyi tehdit ettigim yok. Gerek de yok. Arkadasimin resmi ile alay edildi, Buda bana burdaki her insanin resmini kullanma hakki tanir. Zaten resmi kullanip dalganizi gecip ucuzlastiniz, bide üste cikmaya calismayin bosuna. Umarim bi yetkili sikayetime kulak verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 adam platform falan dedi lan, üstüne gitmeyin, çirkin kızlar sizde habire resim koymayın abazalar sizde çirkin mirkin diyip doluşmayın şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 utopia said: biz senin resmini 4chana koyuyor muyuz:/ bir de madem bizi BU KADAR sevmiyorsunuz, takılmayın yahu? alınmayız biz. hakkaten.ben tee basında dedim utopçum ama nafile dünya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 özgür konuşmayı savunuyorsan, bir konuda savunup diğer konuda konuşamassınız diyemessin arkadaşım onu diyorum. bence kızlar çirkin, soldaki biraz bişeye benziyo gibi. bence marveloth da çirkin, kişisel görüşümdür. Bence marveloth zevksiz de, bu da kişisel görüşüm. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Arkadasimin resmi ile alay edildi, Buda bana burdaki her insanin resmini kullanma hakki tanir. bu nası bi sebep-sonuç ilişkisidir ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: Kimseyi tehdit ettigim yok. Gerek de yok. Arkadasimin resmi ile alay edildi, Buda bana burdaki her insanin resmini kullanma hakki tanir. Zaten resmi kullanip dalganizi gecip ucuzlastiniz, bide üste cikmaya calismayin bosuna. Umarim bi yetkili sikayetime kulak verir. bu nasıl bir argüman yahu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 irinim, yalan dünya, her şey bomboş:/ çirkinlikten bileklerimi kesmeye gidiyorum ben. elveda... n'olur hit alsın bu mesaj reslendim ben kie diye geri geleyim çirkin mirkin. n'oluuuuur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar