dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 dunkelzahn said: selam bu çok sert fotom arka sayfada kalmamalı diye düşündüm
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 vay vay vay yerli coni dep im karayip korsanım
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/feyruz.jpg aaah ah <3
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 bu feyruz elemanından daha yakışıklı ferrero.
kitana Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 the pimp legion of doom a alım bitmiştir. aşırı ilgi için tşk. mesaj atmayın
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 teşekkürler kızlar asd. :) feyruz oğlanı gg.
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 dunkelzahn said: vaay evladım falan eheheh, çok deli doluyuz lise sona gelmişiz çılgın çağlarımız bıçkın olcaz tabi , dalyan gibide delikanlıyız he asdfksadkfasdk edit: ha şeyi yazıcaktım bide, okula gittim sabah bi baktım aa nereye dayıço? -sabancıya gidiyoz. e iyi hadi hurra, derslerede girmemiş olduk işte bide dönüşte okulun önünde indik servislerden dönüştede girmemiş olduk derslere iyi oldu. yoksa haber verirdim tabi meşgul olmayan varsa eşlik ederdi belki bizim gruba veya tanışır bişeyler içerdik falan kısfmet diyelim. Amfilere pek giren pati yok zaten sanırım, bana öyle diyolardı ben de girmiyorum artık. Noolucak bakalım sonumuz. Haber etsen ağırlardık tabi ayıpsın :D
papadapulos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 feyruz oğlan gibi. ferreroda daha çok testosteron var.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kafası vücut ekseninden 15 derece daha önde feyruza göre
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ferrero said: bebeyim seni yanındaki kızdan daha çekici buldum bu resimde. go go. toplama saçlarını artıkın lakin
kitana Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 kitana said: ÖF SIKILDIM BEe [large]G UNIT! I DONT KNOW WHAT YA HEARD ABOUT ME A BITCH CANT GET A DOLLAR OUT OF ME NO CADILLAC NO PERMS YOU CANT SEE THAT I MA MOTHERFUCKN' P.I.M.P[/large] [large]MONEY MAKER[/large] Like somebody boutta pay ya I see you on my radar Don't you act like you're afraid of shit. [Ludacris:] You know I got it If you want to come get it stand next to this money Like - ey ey ey. [Pharrell:] Shake your money maker Like somebody boutta pay ya Don't worry about them haters Keep your nose up in the air.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 arka sayfada kalan fotoğrafını tekrar alıntılayanını çok gördüm ama bunu iki kere yapanı hiç görmedim :(
kitana Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 fede said: oha lan 0 hit aldım resmen bu aralar rep işleri kötü bende albümde rap işine girdim
urmesque Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Ferrero said: bunu çok beğendim lan. foto yollamadıysan kızı kes bunu da yolla^^
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 [dede]evladım kes şu sakalı saçı be, yüzün gözün ortaya çıksın, tertemiz çocuktun sen eskiden[/dede]
Öne çıkan mesajlar