Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Emaleth said: dorican saçlar iyi böyle, gözlerin meydana çıkmış (tu) boşver sen bunları kızıl mızıl, salla...
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 herkes bişey demiş bari ben de diyeyim bence koyu kahverengi veya kestane falan daha güzel olabilir. gerçi sanırım saçının gerçek rengi siyah dolayısıyla kahverengi saç siyah kaş kötü durur ona da dikkat etmek lazım.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 hatta şöyle bişey olursun kanımca kahverengiye boyatırsan (+fotoğraftakinin çenesini biraz içeri çekersek) http://z.about.com/d/beauty/1/5/j/G/haircolor6.JPG
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2008 WARNING: ALL SECTORS IMMEDIATE EVACUATION OF THE POSSIBLE DISASTER REGION
dory Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Emaleth said: dorican saçlar iyi böyle, gözlerin meydana çıkmış (tu) boşver sen bunları kızıl mızıl, salla... tesekkur ederim ema apla =) kizil kullandik 2 yil,sikinti basti artik, kullanmasi da baya zor bi renk zati bilirsiniz, akar eder, pso yenilemek lazimdir, ben yuzumu yikamaya üşenen biriyken işkence geliyordu :D cakma gotik gibi durmadi pek yahu belki o fotoda oyle gozukmustur
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 asıl çakma gudik rengi kızıldır pls. siyah iyi. oookkadar! hem size mi kaldı saç boyası rengi tartışmak kucağı finolu, yanağı botoxlu kuaför gülleri gibi? susun bakiym.
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Lidriel said: gimme (tu) Sen nerden portledin lan ahahaha
oper Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 abi tavuk gibi ya. yemleniyor mu napıyor :d
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 oper said: abi tavuk gibi ya. yemleniyor mu napıyor :d bana daha çok haplanmış gibi geldi.
Öne çıkan mesajlar