ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 gwindr32312eADAFW istersen özel msjdan devam edelim? burda yazmak zor oluyor fdfgasdgfharfh ahahahah kendi esprime kendi sesimle güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 bi gariplik ver erkeklerin karı karı diye gezmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sesli gülme, titreşimli gül. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 çok komiksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 seni seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 off çok ortak yönümüz var ben de kendi sesimle güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ben orçunun sesiyle güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ivy nin taktik şu şimdi böle yazio gwindona gwindon da pke sallamio ayaklarında, sonra ivy birden kesicek alakayı, ağırdan satmaya başlayınca , kovalanacak, gwindon da sürekli "ivy ivy nooldu" falna die peşinden gezecek . taktik bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ivy ivy noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Cons said: çok komiksin bunu dien otobüs bişey ne demiştin lan metro bus minibus bi espirin vardı senin diemedim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 burtonesk said: en sevdiğim iki pati http://photos-d.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v348/150/79/665751163/n665751163_1501035_3892.jpg oha ne zamanın lan bu? oha süper lan? oha çok özlemişim. oha egem oha selünüm. oha çok kullandım,gezdirin gendi gendinizi be. oha izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Sly-One said: ben orçunun sesiyle güldüm ben de başkasının sesiyle gülmek nasıl oluyor diye soracaktım. nasıl oluyor aga o? gwindon adanadan kurtulamadın mı daha. ben kurtuldum şimdilik lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 gökhan aklıma biri geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ahahaha hatırlamyıom ama şey var x in banı dolmuş x in banı taksi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 yeni geldim adanadan, hiç anlamam badanadan isimli güzeel doğu anadolu türküsünü de sizlere hediye etmek boynumun borcu. o kadar ileride ki mesajım, saçma gözüktü lan. 23 mesaj girmiş araya sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ayvi ayvi ayva ayva piti piti tipi tipi tiri tiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Cons said: ahahaha hatırlamyıom ama şey var x in banı dolmuş x in banı taksi :))))))))))))))))))))))))))99999999999999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 sus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ha işte o espiri, irenç! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Mortis said: ivy nin taktik şu şimdi böle yazio gwindona gwindon da pke sallamio ayaklarında, sonra ivy birden kesicek alakayı, ağırdan satmaya başlayınca , kovalanacak, gwindon da sürekli "ivy ivy nooldu" falna die peşinden gezecek . taktik bu. offfffff naaptın ya? aşkolsun böle mi olduk şimdi? bi köfteyi paylaştığımız günler ne çabuk unutuldu? hey gidi hey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 oper said: gwindon adanadan kurtulamadın mı daha. ben kurtuldum şimdilik lan :D kurtulacaktım müjdatgezeninkayıtlarıdolmuş bir sonraki sınavları bekliyorum artık aylaklıktan gidiyorum istanbula... =/ ya bide hadi gerçekten bağlanırsam=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 GwindonSurion said: oper said: gwindon adanadan kurtulamadın mı daha. ben kurtuldum şimdilik lan :D kurtulacaktım müjdatgezeninkayıtlarıdolmuş bir sonraki sınavları bekliyorum artık aylaklıktan gidiyorum istanbula... =/ müjdatgezeninkayıtlarıtaksi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 ivy said: Mortis said: ivy nin taktik şu şimdi böle yazio gwindona gwindon da pke sallamio ayaklarında, sonra ivy birden kesicek alakayı, ağırdan satmaya başlayınca , kovalanacak, gwindon da sürekli "ivy ivy nooldu" falna die peşinden gezecek . taktik bu. offfffff naaptın ya? aşkolsun böle mi olduk şimdi? bi köfteyi paylaştığımız günler ne çabuk unutuldu? hey gidi hey o köfte de ne güzeldi ama, can da orda ayakta beklio göya bize köfte getircek orda löpür löpür atiodu ağza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Cons said: GwindonSurion said: oper said: gwindon adanadan kurtulamadın mı daha. ben kurtuldum şimdilik lan :D kurtulacaktım müjdatgezeninkayıtlarıdolmuş bir sonraki sınavları bekliyorum artık aylaklıktan gidiyorum istanbula... =/ müjdatgezeninkayıtlarıtaksi :D çok sesli güldüm ikisini üst üste okuyunca:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2008 lan butun kizlar gokana hasta yav, kanka hic yardimci olmuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar