Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Şeker gibi adamdır Gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 lilililil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 yok yea, yanlar hizli sekilde gidiyo. simdi degilim ama yakin zamanda kelicem, mustakbel kelim yani. dynadan ders almam lazim kel hayata alismak icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 lan yok her gören öyle diyo katil tipi var diyoda öyle de değilim adam öldürmüşlüğüm yok tmm çevre itibari ile biraz pisliğe bulaştım oldu bitti de yani katil değilim lan =( üzülüyom hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 gonullu kellik en makbulu, onlar dokulmeden sen git kazit. "ben zaten incektim" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 aquila said: yok yea, yanlar hizli sekilde gidiyo. simdi degilim ama yakin zamanda kelicem, mustakbel kelim yani. dynadan ders almam lazim kel hayata alismak icin. dyna kendiyle barışık ama sen kabul etmiyosun bence kel olduğunu ve daha beter olucağını asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hava sogudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kermit said: aquila said: yok yea, yanlar hizli sekilde gidiyo. simdi degilim ama yakin zamanda kelicem, mustakbel kelim yani. dynadan ders almam lazim kel hayata alismak icin. dyna kendiyle barışık ama sen kabul etmiyosun bence kel olduğunu ve daha beter olucağını asdasd olm ben de barisigim ama daha kel degilim, emin adimlarla ilerliyorum. kel olunca gelirim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 2. olan cok imba bence. anneme ordurebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hava soğudu dedinde cidden bende 3 numaraya vurdurunca soğuk havada baya üşüyo kafan bere bile taksan berenin o deliklerinden giren hava bile yetiyo dondurmaya beynini. o soğuğu yeyince beynim bide derse girerdim benden performans bekliyodu millet. anneme babama bunu anlattım neden okulu uzattığımı anlamadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 http://photos-967.ll.facebook.com/photos-ll-sf2p/v172/223/64/576169967/n576169967_524619_7210.jpg evin kapisinda cekmisler bunu, kafam kapali ama gene soguk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ev gecekondu bozmasiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 idare ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 çadırdamı yaşıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 çadır değil ahır ahır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 para denklestirebilirsem isallah cadira cikicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 cadirarkadasi bul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 2 çadır arkadaşı bul kendine çıkın direk kirayı bölüşürsünüz faturalar felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 benim var eşyalı satayım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 baskasiyla yasayamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 ama ben düşündüm ilk o espriyide benim yazı uzun olunca sen benden daha önce postladın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 hem fakir hem gururlu tam yesilcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 kermit said: ama ben düşündüm ilk o espriyide benim yazı uzun olunca sen benden daha önce postladın şimdi gecelim bu isleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 o değilde şükrüye iyi bi 2+1 çadır bulmak lazım böyle eşyalı olsa daha iyi olur dediğiniz gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2008 mesajlar ayni anda gelmis, ama kermitinki daha uzun oldugu icin o kazandi. /pun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar