utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Lidriel said: kılını aldırdı. epic boobz yaptırdım, onlarla dövücem seni taner. wanna see?
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Lidriel said: ha ordan aldırdın yani. hala kendini anadan doğma kadın sanıyosun, sana yaptıklarını herkese yapıyorlar diye inanıyorsun biliyorum ama senin östrojen tedavin gibi bir şey değil bu lidriyem, sry:/
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 utopia said: Lidriel said: ha ordan aldırdın yani. hala kendini anadan doğma kadın sanıyosun, sana yaptıklarını herkese yapıyorlar diye inanıyorsun biliyorum ama senin östrojen tedavin gibi bir şey değil bu lidriyem, sry:/ canım göğüs kıllarını alınca kadın mı oldun peki sen şimdi. adın ramazan hala selinim diye sesini incelterek konuşmalar falan. ben şu pipili halimle senden daha kadınım lan!
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bak hala. paranoid şizofren seni. en azından shemale olduğunu kabul ettin, bu da başlangıç. hemen psikiatristini arayıp paylaşayım bunu ben (K)
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kendine hafifletici sebep aramayı bırak cicim.
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yer yer bana sataşmaya yetemediğini görüyor ve buna çok üzülüyorum taner:/
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 dory girme araya çerez olursun. SELİN, İSTEDİĞİN KADAR DORY AL ARKANA LAF SOKSUNLAR BANA YETEMEZSİN BEBEYİM.
utopia Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 çirkefleşti, kaçalım, yolar valla bu tipler GOGOGO
Öne çıkan mesajlar