nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 tellos said: çok şirin :) pembeler falan evet evet bence de, hem de bi manchester efsanesinin niki var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 nileppezdel said: tellos said: çok şirin :) pembeler falan evet evet bence de, hem de bi manchester efsanesinin niki var :D nilepe katıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 asfsa talata gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ferrero said: aysekonugumiw8.jpg Anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 sağdaki kantona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 soldaki benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Hala dünyanın en iyi takımı hıh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Dwight Yorke bıraktıktan sonra sevmedim ben mençıstırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Ben hep sevdim. Hep sevicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 niye hemen fake diyosunuz ki. çok ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yok abi o kız o kadar futboldan anlasın öyle futbol konuşsun, direk nikahı basarım yani :D Bence feyk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 nileppezdel said: Yok abi o kız o kadar futboldan anlasın öyle futbol konuşsun, direk nikahı basarım yani :D Bence feyk.. Kadınlar futbol takip edemiyor mu? Hem kadınlar takip etmiyor etsin istiyorsunuz takip edince gülüyorsunuz. Böyle tepki göreceğimi bildiğim için söylememiştim ama hadi bir foto atayım dedim. Keşke atmasaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kantır oynayan, gs tarihini baştan aşaa bilen, üstelik daş gibi olan bi kız tanıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 ginaly said: kantır oynayan, gs tarihini baştan aşaa bilen, üstelik daş gibi olan bi kız tanıorum. ve hala sefgilin yok. :( edit: kız resim koymuş araya mesaj girer diye alıntı yaptım ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Cantona said: nileppezdel said: Yok abi o kız o kadar futboldan anlasın öyle futbol konuşsun, direk nikahı basarım yani :D Bence feyk.. Kadınlar futbol takip edemiyor mu? Hem kadınlar takip etmiyor etsin istiyorsunuz takip edince gülüyorsunuz. Böyle tepki göreceğimi bildiğim için söylememiştim ama hadi bir foto atayım dedim. Keşke atmasaydım. Yok annem de teyzemde futbolseverdir. Teyzem iyi anlar annem bensiz derbi maça gitmiştir. Saygım sonsuz, ama fazla yok diy bliyorum ondan. Yoksa kşke her kadın iyi futbol bilse ya. Hatta her adın Manchester'ı tutsa ne deli olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Kurba Kermit gibi çıkmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 dağ mı o arkadaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Yeşillik falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Cantona said: nileppezdel said: Yok abi o kız o kadar futboldan anlasın öyle futbol konuşsun, direk nikahı basarım yani :D Bence feyk.. Kadınlar futbol takip edemiyor mu? Hem kadınlar takip etmiyor etsin istiyorsunuz takip edince gülüyorsunuz. Böyle tepki göreceğimi bildiğim için söylememiştim ama hadi bir foto atayım dedim. Keşke atmasaydım. ovvv hadi ama cantona yapma böyle ben inanıyorum senin futboldan anladıgına hadi bi foto daya koyda sana inanmıyanlaı mahçup et hadi kamonnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Boynumdaki eli de yolda bulduk yalnız kalmasın diye öyle koydum gezdirdik hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 kafadan bişey gözükmüyo ki abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 @cantona: Yanlış anladın beni üzdün şimdi ama yaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 POWER OF GOOGLE http://humauysal.blogspot.com/2007/12/aysenin-kaleminden.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 OHa! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar