Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm

Eternalus

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Yok abi o kız o kadar futboldan anlasın öyle futbol konuşsun, direk nikahı basarım yani :D

Bence feyk..

Kadınlar futbol takip edemiyor mu? Hem kadınlar takip etmiyor etsin istiyorsunuz takip edince gülüyorsunuz. Böyle tepki göreceğimi bildiğim için söylememiştim ama hadi bir foto atayım dedim. Keşke atmasaydım.
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
nileppezdel said:
Yok abi o kız o kadar futboldan anlasın öyle futbol konuşsun, direk nikahı basarım yani :D

Bence feyk..

Kadınlar futbol takip edemiyor mu? Hem kadınlar takip etmiyor etsin istiyorsunuz takip edince gülüyorsunuz. Böyle tepki göreceğimi bildiğim için söylememiştim ama hadi bir foto atayım dedim. Keşke atmasaydım.

Yok annem de teyzemde futbolseverdir. Teyzem iyi anlar annem bensiz derbi maça gitmiştir. Saygım sonsuz, ama fazla yok diy bliyorum ondan. Yoksa kşke her kadın iyi futbol bilse ya.

Hatta her adın Manchester'ı tutsa ne deli olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
nileppezdel said:

Bence feyk..

ovvv hadi ama cantona yapma böyle
ben inanıyorum senin futboldan anladıgına
hadi bi foto daya koyda sana inanmıyanlaı mahçup et
hadi kamonnn
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...