karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 OMG !!!!! http://ursispaltenstein.ch/blog/images/uploads_img/moollon_guitars_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 agırdır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 klavyesi rosewood yerine ebony olsaydı beğenirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 adam yaşlanmış lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 mulgear6 said: agırdır o kasa ahşap bence üstündeki kaplama hatta kaplamanın da metal olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 abi benim gitar bile agır be 8 kilo mu ne bi de onu günde 4 saat filan taktıgını düşün yoruyo be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Fender mi bilemiyorum ama telecasterlar zaten ağır gitarlar evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Laraken olmuşum haberim yok... gerçi tek göz bende..Bakın yine gitarların GARI fotolarının arasına denk geliyo benim foto ilgilenin kaynamasın arada çok gücüme gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bi de les paul custom ın ağırlığına bakın ağır gitar görün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kimde telecaster var? bi tur verir misin? de ben beceremiyorum öyle gitar calmayı gitar dedigin benim için 4 telli olucak :D kalın kalın dfgg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 OHA LARAKEN'IN KLONU bi tane rakıyla poz alabilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ulan yine gitar yazmışlar yaa alla all... edit: oley malciyir ilgilenmiş rakı olsa verirdim poz (:P)X(;)B)8-)(:D(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 oha harbi laraken olmuş. alayına çift gidersiniz artık. hatta bende kasıp gelirsem threesome yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 another laraken wannabe!! halbusi biz cd'yi gifleriyle sevdiydik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 @fede: LÜTFEN ARAMIZDA DEME LÜTFEN ARAMIZDA DEME LÜTFEN ARAMIZDA DEME LÜTFEN ARAMIZDA DEME LÜTFEN ARAMIZDA DEME LÜTFEN ARAMIZDA DEME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 aramızda? yoğun istek gelirse gif de koyabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 mulgear6 said: kimde telecaster var? bi tur verir misin? de ben beceremiyorum öyle gitar calmayı gitar dedigin benim için 4 telli olucak :D kalın kalın dfgg hahahahah yok bende telecaster ama nasıl diyeyim bak 6 yıldır sevgilim yok şimdi karşıma kafama göre üretilmiş bi custom telecaster koysalar bir de Dünyanın en güzel kızını koysalar telecaster derim. sana şöyle bi relic jazzbass lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sen de gel foursome yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gifler çok eğlenceliydi be.. bi de casio (canon) xf1 (nası sıkıyorum beli değil!!) makine almıştın.. slow mo gif bile gelir belki. cd düşerkene, cd'nin suratından tenis topu sekerkene, cd kafasında bardak kırarkene.. yok yok kafanda bardak kırma sen.. ne olur ne olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ankara buluşması olsun en kısa zamanda, fede'yle yakınlaşmak istiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 amanın kaçın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 fede benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 evet ankara buluşması. evet yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 FEnDEr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar