Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 önceki sayfalarda var bol bol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 niye atarlanıyorsunuz,peki bakarım=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 -alatariel- said: niye atarlanıyorsunuz,peki bakarım=( ya nie panik yapıosunuz bayan dayanışması die bişi var ... al alatariel cim senin için bu:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 oha :S sözde geçiremiyoz hatuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bende ice tea lemon manyagıyım. foto süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Llama said: oha :S sözde geçiremiyoz hatuna ben baştan dicektim onu benim beyim bilür diye ama bööle bi üstüne gidince bağyan arkadaşımın asi ruhum kabardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 havaalanı falanmı orası hatta havaalanı pisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ucakların uctugu yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yemişim asabi ruhunu... neyse şimdi bütün pati bayanları ile kapışamam burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 lipton icetea (tu) şeftalilisi bi ara bağımlılık yapmıştı kutularını atmayıp biriktirip kule falan yapıyordum. en son annemin isyanıyla 3 battal poşet dolusu lipton atmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 uçak pisti evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 shuTdoWnX said: havaalanı falanmı orası hatta havaalanı pisti eet kordonboyu uçuş pisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 şeftali sux,en güzeli lemon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 shuTdoWnX said: ucakların uctugu yer ahahahhaha -kızılderili kapatılanboğa türkçe var öğrenmek.taksi adamı! beni var götürmek sen atatürk uçakların uçtuğu yere.. taksiadamı! sen bana mı demek! bana mı demek taksiadamı! ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kesinlikle limon daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 mango Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nestea cool icetea limon uludağ limonata nescafe üçü birarada efes mariachi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 türkiş raki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 mangoda güzel ama şeftalilisi kadar değil herkes pazU koymuş bende koyarım geliyor pazu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ramazanda hoşaf hepsini ezer sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 telefonla çekildiğinden foto kalitesi über güzel büyütülmüş hali ekşın için brit mezarına +6 katanamla çıktığım günler(mezar arkasında ki evimden bir sahne) buda orJİ hali dağılabilirsiniz, izin veriyorum. pis kaka yumurtalarım yok, gayet sivilcesiz bir ten olup adam gibi şekle sahip pazUlarım var. mutluyum of iyvrencim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 dory said: masteis basariliymis. ama daha cok isik daha genis omuzlar sözde sen benim için birşeyler sorup araştırcaktın hani valla çok ayıp yani, bilemiyorum. ettiğim duaların karşılığını istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nedir omuz fetişi dorydeki anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nutella yerim said: sagdakiyim ahah tanıorm kı ben bunları ezeeeeel! evlen benımleeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar