Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 evet feysbuktan baktım Şirin Önder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 stalker mortis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 taniorum lan kızı nerem stalker:! '!^!'^!'^!'^!'^! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 profili rep alcak kızın izlenme rakamları patlicak sevincek falan ek: ayrıca ewt stalker gayet neyi tanıosun abicim adını duydun sadece söyleyen bile tanımıo o da adını duymuş sadece:D ama tanışcaz hep beraber kısmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 arkadaşımın kuzeni lan muhabbetim bile vardı bi aralar. ama 2-3 sene önce kesildi. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 - m0rtis -: ay yine - m0rtis -: kapamışım - m0rtis -: feysbuku - m0rtis -: ahahha - m0rtis -: of - m0rtis -: otomatikman kapaiotum - m0rtis -: uğraşamam - m0rtis -: betül le - m0rtis -: güzel olsa - m0rtis -: tamam da - m0rtis -: çirkin yani! - m0rtis -: asd daha bir şey söylemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 3..2..1.. FIGHT ayrıca ewet mortis senin facebuk kapalı diil miydi!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 açık da UO cu gibi yaziorum msn de ya hiç mi insan space kullanmaz. paso enter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 utopia said: hai. utopia geri döndü. bugünü de bunla işaretliyoruz. burtonesk said: ısırırım yirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ana selin görmemişim ben bunu yalarım <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 biri ısırır biri yer biri yalar ulan bi ucunu bize bırakın temiz kalsın ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 sesu said: - m0rtis -: ay yine - m0rtis -: kapamışım - m0rtis -: feysbuku - m0rtis -: ahahha - m0rtis -: of - m0rtis -: otomatikman kapaiotum - m0rtis -: uğraşamam - m0rtis -: betül le - m0rtis -: güzel olsa - m0rtis -: tamam da - m0rtis -: çirkin yani! - m0rtis -: asd daha bir şey söylemiyorum :Pmortı kızdan arkadas olmaz dostum kızdan sevgılı olur :) sana tavsıye basamak olarak kullanabılırsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 mortis kız değilmi lo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 öperim ulan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ben de temizliyim bari.. kova ile fırça getirin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 nian, barış, demet, çingenem. sizi öper, dasaanın da üzerine mr. muscle sıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 http://www.pearlinsider.com/071019_PearCardFlip_60.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 utopia said: nian, barış, demet, çingenem. sizi öper, dasaanın da üzerine mr. muscle sıkarım. pogodi said: öperim ulan <3 ney ney? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 armutlu ne bu? ütop <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Şimdi operciğim, "ö"nün üstündeki iki nokta var ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 http://web.mit.edu/mollieb/Public/Pictures/Senior%20Year/June/pie.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Joscelin said: Şimdi operciğim, "ö"nün üstündeki iki nokta var ya... öpüyorum emreciğim (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 ow şit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 kiss'e kurban olun siz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar