burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ahahahhahah masteis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yanlıs okumusum: ben su saatte suraya gidicem olsun ona da rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ahahah akşam eve kaçta gelicen topacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ahha süper basliklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ahahahahah offf. arada dota var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Zegna said: dory ile cikiyoruz tum paticik camiasina hayırlı olsun. gene sarhos musun sen? agzinla ic su mereti artik, agzinla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yedik azarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 askin gucune inanmiyosun anladik ama en azindan saygi duy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aquila seni bi an erkek arkadaşını kaptıran fakat kaptırdığı halde hala birlikte olduğunu sanan kıskanç kızlardan biri sandım. "Zegna! Sen sarhoşmusun yoksa? Ağzını topla ve hemen eve gel!" ertesini günüde DORY vs AQUILA maçı var. "Sen benim zegnamı nasıl kaparsın!?" "Hayır o artık benim zegnam! :@" "bıdıbıdıbıdı" "bıdıbıdı" ... Aquila casting "bıdıbıdı" Dory casting "bıdıbıdıbıdı" sonsuza kadar sürme olasılığı var, double ko olabilir ama dory alır qanqa, kasma repler dory'e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tek l yalniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ayıpsın kanka düzelttik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 'O' AN Fotoğraf Hindistan'dan... http://www.ntvmsnbc.com/modules/slideshow/VeInsan20051004/images/03.jpg Lucknow'da bir bankın üstüne trencilik oynar gibi arka arkaya dizilmiş bu sevimli çocuklar, bir kutlamadaki gösterileri için sıralarını bekliyor aslında. Bu yıl 136'ncı doğum yıldönümü kutlanıyor Hint lider Mahatma Gandi'nin...''Şiddet göstermeme, inancımın birinci maddesidir. Aynı zamanda o, benim itikatımın da son maddesidir'' diyen pasifist siyasetçi ve düşünce adamı Gandhi, İngiliz sömürgeciliğine karşı Hint milli hareketinin en önemli lideriydi. Yuvarlak gözlükleri de onun simgesiydi adeta. İşte bu çocuklar da Gandi gibi giyinip, Gandi'nin gözlüklerinden takmış, ''Hepimiz birer Gandi'yiz'' der gibi... (Reuters / Pawak Kumar) Fotoğraf Sri Lanka'dan... http://www.ntvmsnbc.com/modules/slideshow/VeInsan20051004/images/04.jpg Eskilerde Göksu'da da şemsiyeli hanımefendilerle şık beyefendiler, böyle romantik anlar yaşardı. Bu romantiklerse Sri Lanka'dan. Çiftler, sahildeki banklarda aşklarını yaşıyor. Sık sık yağan yağmura alışkın Sri Lankalılar. Yağmur engel değil aşklarına. Şemsiyeleriyle bu romantik ortamın keyfini çıkarıyorlar. (Reuters / Adeel Halim) Fotoğraf Los Angeles'tan... http://www.ntvmsnbc.com/modules/slideshow/VeInsan20051004/images/05.jpg Sağanak yağmur çakan şimşekle kenti etkisi altına almış. Binalar ışıl ışıl, sanki bu elektriği doğadan alıyormuş gibi görünüyor. (Reuters / Gene Blevins) Fotoğraf Libya'dan... http://img169.imageshack.us/img169/5466/ohadanszktlaaannz0.jpg Türk bir ailenin çocuğu olan Eter 'Hakan' Nalus, hayatında ilk kez bir dansöz görüyor. 2 2,5 yaşlarındaki Eter, yumuk yumuk elleriyle, müziğe eşlik etmek için, baş ve işaret parmaklarıyla parmak şıklatmaya çalışıyor. Yıllar sonra Eternalus, akranlarının "Benim saçım küçükken sarıymış." geyiklerine katılmamayı tercih edecek, kahverengiye dönmüş saçlarını daha güzel bulacak belki de, kim bilir... Disko topundan yansıyan ışınlar, parıldayan dansöz kıyafeti içindeki Libyalı kadının esmer ve pürüzsüz teninde dansederken, Eternalus'un gözlerinin hedefi, bizlere onun gülüşünden daha çok şey anlatıyor... (Aile Albümü / Eternalus Sr.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aa sen libya doğumlu musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 calisilmis bir pozisyon, once rakibi ustuste ayni hareketle sasirtip, sonunda farkli bi hamle yapip kontrpiyede birakiyor, zekice dusunulmus, insani sasirtan bir calisma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 balon said: aa sen libya doğumlu musun ? nope, altı aylıkken gidiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 ben ve yengeniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 <33 kusursuzsunuz cok iyisiniz emir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 doveetten gelen ultimatom nedeniyle. tabikide dory ile cıkmadıgımızı yazayım suraya, ikinci ultimatom sukruden geldi sukruyu cok severim o ayrı konu. bu arada evet promil vardı sukru kankut sdfsdf ama dory inceden yaziyo galba bana hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sevgilimden ayrilirsam bikere, dory benim olacaktir. kendisine olan hayranligimi biliyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 azmo yengenin kamcisini goremedim, cantada mi sakliyo. eyv orti ben de seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yazmiyorum ben kimseye. ehah neyse, daha once kimse benim icin bolum acmamisti, cok duygulandim emre =( ama ben yazmiyorum kimseye. zegnayi kacirmayin sevgili paticik hatuslari bizzat gordum cok ince kibar dusunceli zevkli efendime soyliyim, anlayisli yok yok bi adam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 birak sosyal mesaj vermeyi plz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 emir senin gibi kusursuz ve mukemmelin tam sozlukteki tanimi olan insani (gidin ekşide mukemmmele bkz: azmo yazin sdf) ufak bi zaman hesap hatasiyla kacirdim ama olsun belki acim buyuk ama sen mutlu ol yeter =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar