0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cerebralis said: 0ne said: Youtube yok ki.How can i watch? + o kadının çevirdiği şey ip yanılmıyorsam,seninkiler sopa. sopa diil benimki poinin bi çeşidi.çorapla yapılıyo,iplileri de var bayrak gibi olanı da ateşlisi de. Güzel şeyler ama uğraşmaya değmez.Yapması izlemesi kadar zevkli değildir.Tabi yaptıktan sonra kendini izlemek güzeldir ama. Daha başka ilgi alanlarım war.Bowling mesela,göründüğü kadar kolay değildir ama felaket zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cerebralis said: oper said: çeviriyon palyaço gibi abidik gubidik şeyler yapıyon işte. allaşkına sen de çevirsene o abidik gubidik şeyleri izleyelim bi böyle algılayacağını tahmin etmiştim. laf sokmaya çalışmadım yav. ben beceremem sanırım onları çevirmeyi. kabiliyet istiyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oper said: cerebralis said: oper said: çeviriyon palyaço gibi abidik gubidik şeyler yapıyon işte. allaşkına sen de çevirsene o abidik gubidik şeyleri izleyelim bi böyle algılayacağını tahmin etmiştim. laf sokmaya çalışmadım yav. ben beceremem sanırım onları çevirmeyi. kabiliyet istiyo biraz. ters döner8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ben evde yapmıştım poi, sonra kedi oyuncağı oldu beceremediğimden dolayı dsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 abi yarıldım iki saattir gülüyorum kafede. bu nası bi denk getirmedir yaw:D Asteroth said: Doveet said: bu da ben efendim! Şimdi bu fotoyu neden upladığımı bilirseniz, hayali çikolata hediye edicem size. mulgear6 said: gief! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: Youtube yok ki.How can i watch? Du kannst deine DNS Nummer zu 4.2.2.1 wechseln, dann nochmal versuchen, oida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Asteroth said: Doveet said: bu da ben efendim! Şimdi bu fotoyu neden upladığımı bilirseniz, hayali çikolata hediye edicem size. yoksa orjinal sahibinimi buldun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 chesterfield said: bende kendimi paylaşmak istedim; Nisan - Mayıs 2008 olması lazım. niye dersanenin reklamını yapıyosun kaç para aldın? dff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Doveet'in burun çok şekermiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 BENİM BURUNUM DAHA ŞEKER !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ayrıca burun şeker filan da diilmiş df FLYIN BURNU DAHA GUZEL!!1!11! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oper said: cerebralis said: oper said: çeviriyon palyaço gibi abidik gubidik şeyler yapıyon işte. allaşkına sen de çevirsene o abidik gubidik şeyleri izleyelim bi böyle algılayacağını tahmin etmiştim. laf sokmaya çalışmadım yav. ben beceremem sanırım onları çevirmeyi. kabiliyet istiyo biraz. walla bööle uzaktan seyredip''len bunu yapmakta ne var gelmiş artizlik yapıo'' tarzı yorumlarla akrşılaştıım için birden savunmaya geçtim kusura bakma:) evet baya zor sabır istiyo,başlarda kafayı gözü patlatıyosun uçlardaki ağırlıklarla ama öğrendikten sonraki o meditasyonumsu şey için değer:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 benim burnumu dağa kaldırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 calimero said: abi yarıldım iki saattir gülüyorum kafede. bu nası bi denk getirmedir yaw:D Asteroth said: Doveet said: bu da ben efendim! Şimdi bu fotoyu neden upladığımı bilirseniz, hayali çikolata hediye edicem size. mulgear6 said: gief! öö bu denk getirme diildi kasıtlı olarak konuldu oraya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 cerebralis said: oper said: cerebralis said: oper said: çeviriyon palyaço gibi abidik gubidik şeyler yapıyon işte. allaşkına sen de çevirsene o abidik gubidik şeyleri izleyelim bi böyle algılayacağını tahmin etmiştim. laf sokmaya çalışmadım yav. ben beceremem sanırım onları çevirmeyi. kabiliyet istiyo biraz. walla bööle uzaktan seyredip''len bunu yapmakta ne var gelmiş artizlik yapıo'' tarzı yorumlarla akrşılaştıım için birden savunmaya geçtim kusura bakma:) evet baya zor sabır istiyo,başlarda kafayı gözü patlatıyosun uçlardaki ağırlıklarla ama öğrendikten sonraki o meditasyonumsu şey için değer:) haha aynısını bana teniste yapıyolardı. her konuşan "olm ne var ki bunda bi de gidip para veriyon ders almaya, alsam raketi elime oynarım" derlerdi. verdim ellerine raketi. topa vuramadılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 0ne said: This is me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 eee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 böğg geldi bu resmi görmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 en uygun bulabildigim buydu pardon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 DURUN!! daha iyisini buldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hayret kitty resmi değil !111!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 kedilisi güzel diildi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar