7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ritmix resmen sidik gibi bişidi ya öğkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Dünyaya bi kere geliyoruz, tadını çıkartmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: Hayatımda 2 bardak bira(biri alkolsüz) içtim.Onun dışında sigaraya hiç başlamadım. Ama ciğerler canavar.bacaklarda uzun zaten feci koşucu olurdu benden :) Bira değil bab o malt içeceği. Bildiğin ekmek suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nilep madem cennete gidemeyecez, o zaman cehennemi hakedelim diyosun. tuttum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nileppezdel said: Dünyaya bi kere geliyoruz, tadını çıkartmak lazım +1 gogo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Varsa tabii ;) Bi de sen dert etme ben o köprüyü sarhoşken de geçerim :) Hayyam mı demişti böyle bişeyi? İyi demiş. İçerim, pek de çok inanmam ama sonuçta dünyanın %99.9'undan iyi bi insanım gayet de geçmem lazım o köprüyü bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oper said: madem cennete gidemeyecez, o zaman cehennemi hakedelim bende bunu tuttum (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 jb ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oper said: 0ne said: thedevourer said: yazık olmuş gençliğne:)-D Olan olmuş zaten boşver gitsin. sen bakma bunlara. 40 lara gelince görürüm ben onların karaciğerleri böbrekleri akciğerleri. kime yazık olacak o zaman görecez nıhahahhaa En önemli etken o zaten.Misal dayım feci alkolik,aynı şekilde babamda sigaradan kurtulamadı.Ben şimdi bunları gördükten sonra hem kendime hem cebime zarar vericek bi aktivite de niye bulunayım. İçen yaşıyoda içmeyen yaşamıyomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nilep ahirette görüşürüz o zaman :D meleklere de "bu köprünün adı ne, sırat, koyim de tur at" dersin sen :D:D edit: tabi varsa :D bugün 10 oldu herhalde her postun arasına giryolar alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Şöyle bikaç shot cointreau oooohh hayat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oper said: ahirette görüşürüz o zaman :D meleklere de "bu köprünün adı ne, sırat, koyim de tur at" dersin sen :D:D edit: tabi varsa :D Ahahahahhaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 mahsen filan denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 zegna minibüs şöförü gibi ağızda sigara bozmuş ortamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 670km araba kullanınca, ister istemez oluyo o olay sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hgauyghayfsdfdf (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Zegna kralsın Zegna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 efe yaş üzüm (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 redbullar dfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: oper said: 0ne said: thedevourer said: yazık olmuş gençliğne:)-D Olan olmuş zaten boşver gitsin. sen bakma bunlara. 40 lara gelince görürüm ben onların karaciğerleri böbrekleri akciğerleri. kime yazık olacak o zaman görecez nıhahahhaa En önemli etken o zaten.Misal dayım feci alkolik,aynı şekilde babamda sigaradan kurtulamadı.Ben şimdi bunları gördükten sonra hem kendime hem cebime zarar vericek bi aktivite de niye bulunayım. İçen yaşıyoda içmeyen yaşamıyomu. bi tadını çıkararak yaşamak var bide tadını çıkaramadan yaşamak var fark burada :)-D içelim güzelleşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ortak bi noktada var.Neyse tartışmaya girmiyicem.Daha öncede yapmadığım gibi. Hayat sizin keyfinize bakın.Tıpkı benim baktığım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 buda bi sene oncesinden ayni durum bayram tatili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 alkol alınca mı tadı çıkıyor hayatın? yapmayın bu kadar endekslemeyin kendinizi yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 alkolsuzde eglenen bissuru adam var nasi keyif aliyorsa oyle yasasın ınsanlar gayette ıcmeden hayattan keyif alınır ben bılmıyorum ama keyıf alan arkadaslarım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Daha bi tatlı oluyor alkolle bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar