oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 aga imza ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sorularını ciddiye alıp yanıtlamıyordur belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bu nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 son zamanlarda zaten postlarina pek dikkat etmiyorum da belli bi zaman dikkat edip baya bi rahatsiz olmustum. nedenini hatirlamiyorum suan. askerden donusun ve kizlarla alakali bi konuydu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory hep öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 degilim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 deniz <33 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 evet deniz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nerde kalmıştık salıncak sefası :D Edit:Bu arada o altımdaki diz altı capri.Yani boyun tamamını göstermiyor resim D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory said: son zamanlarda zaten postlarina pek dikkat etmiyorum da belli bi zaman dikkat edip baya bi rahatsiz olmustum. nedenini hatirlamiyorum suan. askerden donusun ve kizlarla alakali bi konuydu ama. şamarı bi komutandan bi de sizden yedi desenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Hmms madem deniz dediniz; 0ne bize pideli köfte ısmarlıyor, ben de sizi yemekten sonra alıp Mudanyaya götüreyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Masquerade said: Hmms madem deniz dediniz; 0ne bize pideli köfte ısmarlıyor, ben de sizi yemekten sonra alıp Mudanyaya götüreyim :D gelmiyolar ki.Vaz caydılar. Ama akşama resimleri en güzel yerinden yerleştirecem sayfaya. Especially facebook :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Theridone said: dory said: son zamanlarda zaten postlarina pek dikkat etmiyorum da belli bi zaman dikkat edip baya bi rahatsiz olmustum. nedenini hatirlamiyorum suan. askerden donusun ve kizlarla alakali bi konuydu ama. şamarı bi komutandan bi de sizden yedi desenize. yok üstadım insanlar nankör olmaya görsün. yapılan yardım/iyilikleri görmezden gelip hatırlamadıkları bişe hakkında bi de "bi ara" olan (genel de değil) hüküm veriyor. ne diyim valla çeşit çeşit insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory said: yarin bulusup yiyoruz yoksa ölümün elimden olcak :D ama FISH ARE FRIENDZ NOT FOOD! Diyorum ben bu lafı bi yerden hatırlıyom ama nerden.2 sn önce yaptığını unutan balık.:D Balıklar yiyicek değil dostturr. Bide lafı vegeteryanlığa çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ben çıkıyom,akşamdan beri o kadar ısrar ettim.Kimse yanaşmadı. gece 10 gibi resimleri uplarım. Sizde başınızı yeyin emiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oha soulcube harikasın. o oyunu ne oynardım yahu. şimdi hatırladımda , mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 abesodisey mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Yedim köfteleri.Bi buluştuk bi ben bide hiçkimse vardı.E tabi hesaplar benden deyince onada söyledim bişeyler. Neyse şimdi kayhandan çıktım heykelde bi cafede oturuyom. Akşam resimleri upload ederim. Esenlikle kalın,ey paticik ahalisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 http://www.resimeklee.com/resimyukle/538370n561360037_1291194_6098.jpg[/img] bende koyayım madem bi resim. kardeşim ve ben görüntü net değil ama laptoptayım elde bu var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 SoulCube said: oha ben bu oyunu hatırlıyorum süperdi^^. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 aman tanrım ben de hatırlıyorum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 pati buluşmasının sevinci gözlerimden okunuyor adeta efenim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 inanamıyorum O.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar