spompas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 oha çocuk atılımda mısın sen dedi bütün mesajları silmişsiniz :D Gizli bi bilgimiydi :qweqwe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 top secret ;) bilmem o silince bende sildim EVET ATILIMDAYIMMMM rrürrörüröü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bende gelirim belki seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 insallah üniversite kazanırsın insallah bizim okula gelmezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kıbrıstayım yatay geçiş olayı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 spompas şu forumda bi anını yazmıştın o zamandan beri hep merak ettim acaba nasıl bi adam bu diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 link? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 gececı atılımlılar bellı oluyo .neden az msj attıkları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 6 yil once yorungede yeni frigateimiz SSV Manzikert in yapimini denetlemeye gitmistim, orda cektirdigim bir resmi buldum teeeey teeeey zaman ne cabuk geciyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 7thBreath said: spompas şu forumda bi anını yazmıştın o zamandan beri hep merak ettim acaba nasıl bi adam bu diye :D brad pit deülük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 tremor said: gececı atılımlılar bellı oluyo .neden az msj attıkları :) aynen giriş tarihleri ikimiznde aynı sayılır az mesaj öz mesaj şekli gibin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 spompas said: tremor said: gececı atılımlılar bellı oluyo .neden az msj attıkları :) aynen giriş tarihleri ikimiznde aynı sayılır az mesaj öz mesaj şekli gibin :Dyok kapalıydı o yusden solemedım .genel olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 tremor geceyi bok ettin he. kim oldunu bilmediğim biri beni tanıyo kim oldugunu sölemiyo. çay demliimi sölemicen heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 demlı 2 sekerlı lutfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ben ve püsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: nileppezdel said: Hepiniz mi insafsızsınız ya açım ulan acıktım görünce. Üstelik yeni yemiştim naaptınız bana. Of iskender olsa da yesem :( Gel yarın pideli köfte yicez :D Tabi kimse su koymazsa =/ Hatta abartısız 5 kişiye kadar BEN ISMARLIYICAM. Ama çok zengin sanmayın,çarşamba günkü teoman konserim iptal oldu.=[ İşte ona göre ayarlayın planlayın programlayın yarında 11-12 den önce bana ulaşın. ben de geliyorum sadece yer zaman soyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kız var dediler geldim de kız nerde :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 urmesque said: @dory; tenks cicim ;)WAHAHA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory said: eha cok sirinler ben ve eşim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ZUAHAHAHAHAHAHA devenin erkeğine Lama deniyordu di mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hayır. Yine deve oluyor adı. Lama ayrı bi hayvanat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 gözleri çok tatlı ya hayvanın. ve tükürüyo..ne kadar şirin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Lama (Lama glama), devegiller (Camelidae) familyasından Güney Amerika’nın dağ ve çayırlarında toplu halde yabani olarak yaşayan Guanako’dan evcilleştirilmiş gevişgetiren bir otçul hayvan türü. Aslında koyuna çok benzeyen ama develerin yakın akrabası olunduğu bilinmektedir. böyle diyor wiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 lamalara hastayım ben. sinirlendirmezsen tükürmez anam. http://itrocks.biteus.org/wp-content/uploads/2006/08/baby_llama.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar