thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 koyduğum resme kola dediniz :D iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 burtonesk said: şalgam bilmeyn adam diye dalga geçiyorsunuz fakat fotoğrafta şalgamı tanıyamıyorsunuz=/ bu ne yaman çelişki:( kusura bakma burdan tadına bakılamıyo sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 o çiğ köfteye benzemiyor hiç daha çok bulgur köftesi olmuş =) biraz adıyaman işi olmuş,benim sevdiğimin içinde nar ekşisi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yav dikkat etmeden direk yazdım. mercimek köftelerine odaklanınca gözüm başka şey görmedi :( oha çiğ köfte mi o? daha çok mercimek köftesi/mercimek sıkması na benziyor. şaka yapıyodum ama benim gözler cidden bozuk galiba :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xinroth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 shuTdoWnX said: burtonesk said: şalgam bilmeyn adam diye dalga geçiyorsunuz fakat fotoğrafta şalgamı tanıyamıyorsunuz=/ bu ne yaman çelişki:( kusura bakma burdan tadına bakılamıyo sdfds sizin orda kolalar kırmızı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 shuTdoWnX said: burtonesk said: şalgam bilmeyn adam diye dalga geçiyorsunuz fakat fotoğrafta şalgamı tanıyamıyorsunuz=/ bu ne yaman çelişki:( kusura bakma burdan tadına bakılamıyo sdfds rengi gözüküyor + muhabbeti geçiyor. ben de tatmadım şu an mesela=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bizim burda kolalar beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 şalgam bu, bunun suyunu çıkarınca enteresan bir şekilde şalgam suyu oluyor. Şişle, dürümle iyi gider, içine acılı turşu suyu eklenmesi tavsiye olunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 dürüm + şalgam (tu) diğerlerini geçiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 eskiden bi foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Ha ağzının tadını bilen adam da rakıyla şalgam içmez üzgünüm, balıkla beraber içmediği gibi. Cümle yenilmiş, balık-rakı ordaki ikili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bununla gidermi hiç denemedimde >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 olm varya allah belanızı versin açım burda :/ üşeniyorum yemeye zorla kaldırcaksınz şimdi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 valla bizim buralarda içmeyen yok=) herkesin ağız tadı aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 shuTdoWnX said: olm varya allah belanızı versin açım burda :/ üşeniyorum yemeye zorla kaldırcaksınz şimdi:/ dur o zaman daha güzel bi foto bulalım kalk sen ordan (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Offf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 artık yanına da ne istersen edit:sanırım shutdown ayaklanma hedelerine başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 pideli köfte =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 bi hamsi tavada fena olmaz hani rakı balık B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 :/ *mutfaga gider* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yarin bulusup yiyoruz yoksa ölümün elimden olcak :D ama FISH ARE FRIENDZ NOT FOOD! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 dory said: pideli köfte =( Feci canım çekti.Yarın gidiyim kayhana da şöyle 1.5 pideli köfte + ayran bide üstüne künefe yada kemalpaşa. Off be I love bursa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 hamsi tava ile iskender nötrlediler birbirlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 0ne said: dory said: pideli köfte =( Feci canım çekti.Yarın gidiyim kayhana da şöyle 1.5 pideli köfte + ayran bide üstüne künefe yada kemalpaşa. Off be I love bursa :D OHA KAYHAN EVET :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 0n3 yanlış anlama bak, bunu sendikadan biri ne bileyim host olarak söylemiyorum Karnı aç ve evindeki yenebilecek tek şey kokmuş krem peynir olan biri olarak söylüyorum ki bi daha gelme servera. edit:kokmuş beyaz peynir benmişim gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar