Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 orman da cuce ile rp bile yapmıştım evet hatırlarım. Böle ormanda karşılaşmıştım ilk adam odunun üzerinde oturuodu falna yürüodu ben anlam veremiodum hareketlerine. NE bu diodum REPE diodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ahhahaha cüce 1 numara.. archer mage oynamayı çok severdim.. insanlar garipserdi beni çok ama xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 cuce bana zamaninda vesperdaki blacsmithte sirtinda turuncu cloakuyla bir warfork yapmisti, ben onla direk mezara gitmistim, iste o gun warfork ve fencingle tanistigim gun oldu, tesekkurler Cuce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Cuce hepimizin mentoruydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bırının doğum gunumu vardı neydı, hadı dedik rp yapalım kutluyalım vesperdayız gidip pasta cörek morek bulmuşuz masa donatmışız falan oturduk masalara rp yapyoz bu iceri atla daldı dedim napıyo bırak atı gel katıl sende bu bişiler yazdı böle atla dolanıyo icerde sonra siktir miktir diyip gitmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 burdan Infeqted'ı anmak isterim. ultima dünyasında az eğlence yaşatmadı bize. Agresif Adnan dönemlerinin hatırlanması lazım. hatta tekrar edilmesi lazım da artık 3d mmorpgler ona izin vermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 AAA , Agresif Adnan ve Arkadaşları vs isim karizması yapan Mortis. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 peki ya [V]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 dierlerini de anıp gecemize biraz tebessüm katalım. Fondip Furkan Kararsız Kazım Oduncu Ogeday devamını getir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aaa Veldrin, efsaneydi lan asda haha ne işler yapmıştık ^_^ hangi serverdı ya o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aquila said: peki ya [V]? ahaha Veldrin'in yeri başka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Mortis said: aaa Veldrin, efsaneydi lan asda haha ne işler yapmıştık ^_^ hangi serverdı ya o. nebula mıydı? pati miydi? hatırlamıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 patiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 kötü adam deyince, aklıma Dark, Eşkiya, Azazel, Vortex. tabi Vortex le darkın yeri baska, böğrümüzde dark'ın +15 spear'ıyla büyüdük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 ben oyuna baslamadan once duymustum Vortexin sanini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 sananeydi ya heh. Azazel'in şehir efsaneleri de az diildi. yoksa gerçek miydi? dın dın dın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 biz energy vortexden korkmayı vortexden öğrendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Someone was watching me .. i knew that.. but. That bitch was just me.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 aynısını ya kıkr demiş burnunda düşmüş dfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 LEX UYU OLUM NE İŞİN VAR BU SAATTE GELİYORSUN FOTO KOYUYORSUN!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 N-c said: anne bhen emo oldhum emo1 emo2 emo3 ahah öldürdün beni sabah sabah ya o saçlar, etek falan iyi emo olur deniz senden :P sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 iyimiş ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 bellow un hoşa gitti tabi hemen . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 emoyum ya ondan ÇD selam //.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 BeIlow said: emoyum ya ondan ÇD selam //.^ imla hatasi var. Doğrusu: shelamm olcak xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar