Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Çalıştığım kebapçıya gelen müşteriler üzerindeki gözlemlerime göre kadınların en çok tercih ettiğ yemek urfa dürüm.
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 geçen yazda orda çalıştığım için gider gitmez yarın başla dediler uehuheuhe ps:hergün kebap sıkıyo be.
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yav o değilde eternalus sen eskiden her mesajının sonuna sçs yazardın mutlu olurduk biz. ben oradan öğrendim sçs kısaltmasını. çok samimi bi hava veriyodu mesajına. neden vazgeçtin. sçs.
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 lise son ayriyetten türbanlı kadınlar kebapçıları daha çok tercih ediyorlar!
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abi hayatıma dair her şeyde bir belirsizlik hakim bu aralar. random saçmalıyorum o yüzden kafa dağıtmak için. unutmuşum koymayı. sçs hayatım.
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sçs başka bir anlama gidebilir, farketmeden sizde gümbürtüye gidersiniz haberiniz olsun. sçs.
Öne çıkan mesajlar