Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Çalıştığım kebapçıya gelen müşteriler üzerindeki gözlemlerime göre kadınların en çok tercih ettiğ yemek urfa dürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kebapçıda işi nerden buldun genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 geçen yazda orda çalıştığım için gider gitmez yarın başla dediler uehuheuhe ps:hergün kebap sıkıyo be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ne okuyosun bakim sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yav o değilde eternalus sen eskiden her mesajının sonuna sçs yazardın mutlu olurduk biz. ben oradan öğrendim sçs kısaltmasını. çok samimi bi hava veriyodu mesajına. neden vazgeçtin. sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 lise son ayriyetten türbanlı kadınlar kebapçıları daha çok tercih ediyorlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abi hayatıma dair her şeyde bir belirsizlik hakim bu aralar. random saçmalıyorum o yüzden kafa dağıtmak için. unutmuşum koymayı. sçs hayatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 teşekküğr ederiz ben de sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sçs başka bir anlama gidebilir, farketmeden sizde gümbürtüye gidersiniz haberiniz olsun. sçs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar