MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 arkadaşlar erkek spor ceket almak istiyorum fakat nerden ne şekilde sormam gerek bilmiyorum. yazlık, kot pantolon ve gömlek üzerine veya kot pantolon tişört ikilisinin üzerine giyilebilen türden. spor ceket fakat önemli mekanlara giyilebiliyor. düğün, mezuniyet falan olduğunda. bu yönüyle klasik ceket gibi de görünüyor aslında. nerden bulabilirim izmirde bir fikriniz var mı?
yav Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 YKM'ye dal illa ki bulursun. Bütün markalar çeşitler ayağının altında tek binada böyle gezip beğenmesi kolay oluyor.
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Blazer ceket işte dediğin. Her türlü kullanılır, rahat. YKM gibi yerlerde daha rahat çeşit / marka bulursun.
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Gant in cok guzel olur, tavsiye ederim.
Garadia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 izmir bu sıcakta ceket. düşününce terledim :) boyner, ykm, forumbornova
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Geçen hafta Fabrika-Altınyıldız dan çok uygun fiyatla çok içime sinen bi takım aldım. Orada istediğin tarzda tek ceketlerde var. Mesela tadilat için beklerken muhabbet ettiğimiz satıcı çocuk göstermek için giydi bitane üstüne çok şık durdu gri ve dar kesimli bi ceketti.
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Boyner'lerde Pi'nin reyonlarına bakabilirsin... Onun dışında Tween olur,W olur,Koton da olabilir hatta ekonomik dersen Koton güzel olur.
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ince kesim bir insansan kesinlikle zara. yok benim gibi kalın kalıp bir insansan ö zaman sarar veya igs
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 60's called, they want their blazers back :D
huun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 yazlık spor ceket diye birşey yok. hangi kumaştan istiyorsun onu söyleyeceksin.
urmesque Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 elaidi said: zara olabilir bi de mudo
BulletRide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2008 huun said: yazlık spor ceket diye birşey yok. hangi kumaştan istiyorsun onu söyleyeceksin. Aslında böyle sorunca da anlarlar , ama Keten ceket vs. diye aramak daha sağlıklı oluyor. Bu arada yukarda Zara , Mudo falan denmiş.Bunlar gerçekten şık markalar olsada herkeste olma ihtimali çok yüksek ürünleri var.Ama sonuçta ceket zaten dersin no problemo çekersin. Ama ben yinede Boyner'deki Pi reyonlarına bak derim.
Öne çıkan mesajlar