Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kepazeliği görün. ümit besen'in yanında bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kim var kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 naptılar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bi aralar zeki ve dahi diye bi program vardı, orda bi tane salak sarı saçlı bir kız vardı, bilkent turizm mezunyum ben diye bağırıyodu. şarkı söylemek lazım da ümit besen'in partneri olmuş. kardeşiyle birlikte. tipleri görmeliydiniz. esra ceylan kardeşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 haaa ben onları geçen magazin programlarından birinde gördüm. . kafalarının içi boş 2 adet kız malesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abi ümit besen'i görüceksin. atın beni denizlere misali.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 aushausha yazık valla adama.. :D napsınlar bu saatten sonra ek gelir kazanmak gerek tabi.. en uygun ne var? tabi ki böyle dandirik yarışmalarda jurlik yapmak.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 soruyo behzat, ümit abi sizce nasıllar? öğrenicekler mi? diye. ümit besen eh işte çalışa çalışa oturacak yavaşça diyo. behzat: "ne zaman oturur abi?" sdsafs stüdyo kopuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bence böle durumlarda o kanalı açmak yerine bucak bucak kaçmak gerek. oyüzden kınıyorum başlık sahibini. kınnnn B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 tuh ya kaçırdık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 İKİSİ DE SÜPER SÜT GİBİ AMA!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar