Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kepazeliği görün. ümit besen'in yanında bide
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bi aralar zeki ve dahi diye bi program vardı, orda bi tane salak sarı saçlı bir kız vardı, bilkent turizm mezunyum ben diye bağırıyodu. şarkı söylemek lazım da ümit besen'in partneri olmuş. kardeşiyle birlikte. tipleri görmeliydiniz. esra ceylan kardeşler
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 haaa ben onları geçen magazin programlarından birinde gördüm. . kafalarının içi boş 2 adet kız malesef..
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 abi ümit besen'i görüceksin. atın beni denizlere misali.. :)
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 aushausha yazık valla adama.. :D napsınlar bu saatten sonra ek gelir kazanmak gerek tabi.. en uygun ne var? tabi ki böyle dandirik yarışmalarda jurlik yapmak.. :D
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 soruyo behzat, ümit abi sizce nasıllar? öğrenicekler mi? diye. ümit besen eh işte çalışa çalışa oturacak yavaşça diyo. behzat: "ne zaman oturur abi?" sdsafs stüdyo kopuyor :D
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bence böle durumlarda o kanalı açmak yerine bucak bucak kaçmak gerek. oyüzden kınıyorum başlık sahibini. kınnnn B)
Öne çıkan mesajlar