Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ne kızmaması lan kafam girsin! bu ne olum? msn e bile giremiyorum. nesiniz lan siz? hıyar olsalar kesip salataya katarım, o.. olsalar... öhöm... şey olsalar hıbılarım, ama o bile değil! olum çok fena sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 oolm dc yiyoruz paaso ayar oldum. dün kıçımı ekrana döndüm 5 dakka kestireyim dedim baktım priest dc, partynin yarısı dc. ee ne oldu? crimson wingin pençeleri kafamda. 13 milyon exp girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ALLAH BELANI VERSİN TELEKOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yaraaahasaaanlaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar