Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKPnin kapatılması nelere yol açacak..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Romario said:
Kim dmeiş liberalizme karşı değiliz diye? Ben şahsen karşıyım her kaba girme modeline. Ya tam özgürlük ya da 0 hürriyet bundan yanayım.

ne demek 0 hürriyet ya? kimse buna razı olamaz arkadaşım. Tam özgürlük diyorsun özelleştirilmesin diyorsun..
Mesaj tarihi:
özelleştirme = hürriyet. Sen liberalizmi destekliyorsan ben de tam özgürlüğü desteklerim. Ayrıca mesajımın hiçbir yerinde özelleştirilmesin felan yazmıyor. Bana kalsa... 301 e girdiğinden bana kalmasını yeğliyorum.
Mesaj tarihi:
Yani sen gelecegi dusunerek Menderes'in aldigi borclarla ulkenin ilerledigini dusunuyorsun... Merak ettim, gelecekten kastin bundan kac yil sonrasi KillJoy? Yani bu isin meyvesini ne zaman gorecegiz? Bundan 10 sene sonra mi? Adam ne uluymus ki (!) 40 sene sonra yasayacak insanlar icin dogru (!) kararlar almis. Bu noktada beni dusunduren, madem o kadar uzun vadeli dusunulebiliyordu; Ataturk nerde yanlis yapti, o nasi goremedi bu kadar ilerisini? Yanlis anlama, Menderes'i falan kucuk gormuyorum, ama merak ettigim senin bu "ileriye yonelik politika" anlayisinin meyvelerinin ne zaman toplanacagi? Memleketimde basi aciklar taslaniyor veya aydinlar yakiliyorsa bu ne kadar ilerleme olarak sayilabilir ki? Hatta ortada aydin, dusunur, laik ve ozgur bir millet kalmadiktan sonra bu ilerlemenin kime ve neye yarayacagini da aciklarsan sanirim tartismada bulundugun pozisyon daha rahat anlasilacak.

Saygilar.
  • Yeni Oluştur...