Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2004 snrm huysuz virjin falan varmış bence pekbir müzik anlamıda yok sayılabilir.. deniz seki dediğin kimki kaç albüm yapmış kaç şarkısı var bence popstar bile değil...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 hayırrrrrr.....olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......... 1 diler 2 oldular............[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aidoness Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: Cthulhu_, 15 February 2004 17:12 tarihinde demiş ki: hayırrrrrr.....olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......... 1 diler 2 oldular............ Aynen katılıyorum arkadaşım rezil bir yarışma.Yıllarca konservatuarda eğitim alan insanlar varken sokaktan katil,dansöz toplayıp alladılar pulladılar sonrada bize Popstar bunlar dediler.İnsanlar haftada 350 milyarlık SMS attılar.Ana haber bültenlerine ilk sıralardan haber oldular.En kötüsüde halkımız kitlenip bu yarışmayı izledi.Daha ne diyeyim bilmiyorum.Yazık bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: -Mix-, 13 February 2004 19:17 tarihinde demiş ki:dogudur kanal d de eskiden kirmizi koltuk diye bi program sunuyordu. simdi trt de turkiye yarisiyor diye bisey sunuyor. O koltuk olmasın?? Kırmızı koltuk benim bildiğim siyasi tartışma,söyleşi programıdır!!:D[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 said: elle_iphe, 13 February 2004 13:08 tarihinde demiş ki: eft türkstar olmuş bence yine showa fark atar.. kanal d daha kaliteli yani.. hem türkstar olarak daha geniş kapsamlı olmuş rockstar da olabilir:) euheue görünce aklıma geldi, keşke rockstar gibi bişey olsa, bayhanmış ayhanmış gibi şeylerden daha ii bişeyler izlemiş oluruz, alternative felan... (şimdi kesin bayhan severlerin saldırısına uğrayacam :-P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 o sunucunun programin ve o $irketin sahibi oldugunu duyunca dumur oldum :) yillardir hep onu sunucu sanardim. eee ne demi$ler "kendi i$ini kendin yap". helal olsun adama.[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2004 jürilerde açıklandı ben gene kanald'yi seyredeceğim...[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar