ses Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 totem dance'i ench shaman yapamıyor esas mana sıkıntısından.bizde hep Resto sahaman yapardı o an ench shaman yoksa raidde hiçte mana sıkıntısı çekmezdi.Konuya dönersek evet "WF>all" ama totem twisting hepsinden büyük:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lostsong Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 biri totem dance demis biride totem twisting demis, bende totem tango diye dusmustum as;ilodjfs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
panzi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yha wf atsak rogue lara daha iyi ancak biraz cimri bir shamansanız atın agi gitsin yaklasık olarak %3 crit alırsınız=) ama derseniz ki ben guildimi düşünüorum atın wf gitsin gariban rogularda dmg done kassın=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ses said: totem dance'i ench shaman yapamıyor esas mana sıkıntısından.bizde hep Resto sahaman yapardı o an ench shaman yoksa raidde hiçte mana sıkıntısı çekmezdi.Konuya dönersek evet "WF>all" ama totem twisting hepsinden büyük:D fel mana pot icsin nasi bitio manasi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Rogue dediğinin agi si caplidir zaten toteme ihtiyaç duymaz. yıh yıh ıyh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Rogue - Agility - cap ?? Cap derken? Agilitynin cap'i nasıl oluyor, Diğer tüm item-stat vs'ler aynı olan 2 roguedan, 1000 agisi olan rogue ile 1100 agility olan rogue arasında fark yokmudur yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Var da bir süre sonra o kadar azalıyorki extra 100 agi deymiyor yani. Nasıl druidler warriorlar def block capliyorlarsa oyle. TBC den sonra bu cap olayının suyu çıktı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 AGI cap? he he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Harbi lol ha:D Şimdi bu komik yazı yazıldıktan sora bilmeyen olduunu gördük bari yazalm arkadaşlar öörensin :p Bu cap olayı level la değişen şeylerde olur beyler.Armor resistance defence skill dodge chance crit chance falan filan. Ama attack power her level da aynıdır. Mesele 1agi roga 1 ap verir 14ap 1dps verir hiç bi level da değişmez. Mesela hit chance i ele alalım. Normal bi büyü atan class için mobun resistleme şansı ki burda beyaz damage la aynı hesapta görülen resisten bahsediorm itemle gelen resistten değil. %15tir (gerçi bundan emin değilim daha fazla olabilir ama sanmıyorum). Yani sizin %15ten fazla hit chance kasmanız tamamen mantıksızdır bunada hit cap denir. Bu arada mob un resist chance %1 den aşaa çekilemez işe şans faktörünü oyunda tutmak için o yüzden hit caplar %14 - %9 - %24 gibi sayılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 E tamam ben de onu dedim. AP mı demişim bak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 iyi tamamda 1100 ile 1000 agility arasında fark yok diyosun ? nasıl olmaz yahu crit, ap veriyor. e haliyle dps artışı sağlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Diğer tüm item-skill-stat vs'leri birbirinin aynı olan 2 rogue düşünelim. Birinin 100 agilitysi olsun diğerinin 200 agilityisi olsun. Bunların arasındaki dps farkı X ise. Birinin 1000 agilityisi diğerinin 1100 agilityisi varkenki dps farkı gene X'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Kısacası AGI Cap diye birşey yok. Ne kadar çok, o kadar iyi. (Tabi diğer statları gimpleştirmeden :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 saolun beyler raidde bizzat denedim ve gordum ki WF>all dediiniz gibi ama totem twist olayı biraz zor zahmetli bi is kimse onla urasmaz bizim gibi casual BT'de hala kesemedigi 2 boss olan guildlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar