ses Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 totem dance'i ench shaman yapamıyor esas mana sıkıntısından.bizde hep Resto sahaman yapardı o an ench shaman yoksa raidde hiçte mana sıkıntısı çekmezdi.Konuya dönersek evet "WF>all" ama totem twisting hepsinden büyük:D
Lostsong Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 biri totem dance demis biride totem twisting demis, bende totem tango diye dusmustum as;ilodjfs :D
panzi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yha wf atsak rogue lara daha iyi ancak biraz cimri bir shamansanız atın agi gitsin yaklasık olarak %3 crit alırsınız=) ama derseniz ki ben guildimi düşünüorum atın wf gitsin gariban rogularda dmg done kassın=)
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 ses said: totem dance'i ench shaman yapamıyor esas mana sıkıntısından.bizde hep Resto sahaman yapardı o an ench shaman yoksa raidde hiçte mana sıkıntısı çekmezdi.Konuya dönersek evet "WF>all" ama totem twisting hepsinden büyük:D fel mana pot icsin nasi bitio manasi :)
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Rogue dediğinin agi si caplidir zaten toteme ihtiyaç duymaz. yıh yıh ıyh
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Rogue - Agility - cap ?? Cap derken? Agilitynin cap'i nasıl oluyor, Diğer tüm item-stat vs'ler aynı olan 2 roguedan, 1000 agisi olan rogue ile 1100 agility olan rogue arasında fark yokmudur yani?
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Var da bir süre sonra o kadar azalıyorki extra 100 agi deymiyor yani. Nasıl druidler warriorlar def block capliyorlarsa oyle. TBC den sonra bu cap olayının suyu çıktı zaten.
Oturanboaa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Harbi lol ha:D Şimdi bu komik yazı yazıldıktan sora bilmeyen olduunu gördük bari yazalm arkadaşlar öörensin :p Bu cap olayı level la değişen şeylerde olur beyler.Armor resistance defence skill dodge chance crit chance falan filan. Ama attack power her level da aynıdır. Mesele 1agi roga 1 ap verir 14ap 1dps verir hiç bi level da değişmez. Mesela hit chance i ele alalım. Normal bi büyü atan class için mobun resistleme şansı ki burda beyaz damage la aynı hesapta görülen resisten bahsediorm itemle gelen resistten değil. %15tir (gerçi bundan emin değilim daha fazla olabilir ama sanmıyorum). Yani sizin %15ten fazla hit chance kasmanız tamamen mantıksızdır bunada hit cap denir. Bu arada mob un resist chance %1 den aşaa çekilemez işe şans faktörünü oyunda tutmak için o yüzden hit caplar %14 - %9 - %24 gibi sayılar.
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 E tamam ben de onu dedim. AP mı demişim bak bakalım.
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 iyi tamamda 1100 ile 1000 agility arasında fark yok diyosun ? nasıl olmaz yahu crit, ap veriyor. e haliyle dps artışı sağlar.
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Diğer tüm item-skill-stat vs'leri birbirinin aynı olan 2 rogue düşünelim. Birinin 100 agilitysi olsun diğerinin 200 agilityisi olsun. Bunların arasındaki dps farkı X ise. Birinin 1000 agilityisi diğerinin 1100 agilityisi varkenki dps farkı gene X'dir.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2008 Kısacası AGI Cap diye birşey yok. Ne kadar çok, o kadar iyi. (Tabi diğer statları gimpleştirmeden :p)
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2008 saolun beyler raidde bizzat denedim ve gordum ki WF>all dediiniz gibi ama totem twist olayı biraz zor zahmetli bi is kimse onla urasmaz bizim gibi casual BT'de hala kesemedigi 2 boss olan guildlerde
Öne çıkan mesajlar