Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 pc ozellikleri p4 3.0, ati 9600xt ekran karti ve 1.5 gb ram. genelde wow oynarken pc kitleniyo. daha onceden isinma sorunu diye dusunuyordum iyi bir zalman fan aldim. load da max 55 derece cpu. fakat ekran karti 58-59 civarinda oluyor. kitlenince de hic birsey yapamiyorum ama mouse cursor u hareket ettirebiliyorum baya bir sure. daha sonrada kasadan bip gelip mouse da kitleniyor. hani sicaktan oluyo desem cpu prescott olmasina ragmen 60 i gecmiyor loadda. sorun neden kaynaklaniyordur? bana sanki ekran kartinda bir sorun varmis gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ramlerden olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sanmiyorum abi. tekini degistirdim hatta. eski ramler varken de kitleniyodu hala kitleniyo. ama isin tuhaf yani yazin daha bi cok kitleniyo. o yuzden isi akla geliyo ama sicaklik degerleri cok normal su an. oyun acik ve cpu 58c gfx 55c. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sadece işlemci değil, anakart üzerindeki bileşenlerin sıcaklıkları faazla olabilir belki. kuzey köprüsünde soğutucu var mı mesela, genelde heatsink olur orada. ayrıca bende de 3.0 prescott var, intel pentium 530j. nasıl 50 derecede tutuyorsun nasıl bir fan bi link verirsen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 valla elle test ettim, sicaklik fazla degil kuzey koprusunde. heatsink ustunde zaten. hatta fan baya buyuk oldugu icin onu bile sogutuyor. ilk basta default fan vardi. ilk kitlenme baslayinca isidir diye aldim Zalman CNPS7700-CU. o baya dusurdu ama asil olay oda genelde sicak oldugu icin ufak vantilator aldim bi tane. onu pc ye dayadim gayet iyi sogutuyor :D zaten vantilator once pc yi sogutuyor, ordan sekip sonra beni eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 hmm sanki sicaklik degil gibi. restart attim pc ye oyuna girdim. 5 saniye sonra gene kitlendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bende de var benzer sorun, anakart babalara gelmiş olabilir. o deilse ramdir zate. ha hddden normal çalışma sesi dışında çıt-çıt-çıt gibi sesler gelio mu dikkat et bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar