Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep telefonu alcam da...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler başlıkta da belirttigim gibi cep telefonu almayı düsünüyorum yannız nereden alcagima daha karar veremedim.
Normal gidip bayiden adam gibi faturali almakla doğubank tan almak arasında kaldım

Doğubank tan almanın ne gibi avantajları vardır?
dez.......... vardır?

Siz olsanız nerden alırsınız?

yani doğubank tan alsam ne kadar ucuzlayabilir ki telefon?[signature][hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Mesaj tarihi:
doubanktan alsan telefon oldukca ucuzlar
doubanktan alinan telefonun garantisi yoktur ve de pilinin yan sanayi urunu olma ihtimali vardir
ama bence doubanktan alinir ve eer ust seviye bi telefonsa yani verdiin paraya deicekse sigorta yaptirilir[signature][hline]My Command is Your Wish
Mesaj tarihi:
Doğubank'ta tanıdığın varsa git ordan al sorun çıkmaz ama güvendiğin biri olsun 10 gün garanti veriyorlar piline filan iyi bak garantili bayiden aldığın telefonla doğubank'taki telefonun arasında 300-400 mil oynuyor doğubank derim.[signature][hline]Kuzu
Mesaj tarihi:
bide nokia 3200 almayi düsünyorum nasi biseydir?[signature][hline]No time for tears
No time to run and hide
No time to be afraid of fear
I keep no time to cry

Mesaj tarihi:
3200 i bilmiorum ama doubankta taksit olmaz gerci zemin katta bi dukkan worldcard a yapiodu ama deli vade farki koyuyodu. doubank in ozelliidir zaten ucuz ama pesin para[signature][hline]My Command is Your Wish
Mesaj tarihi:
3200 ın tuşları gözüne batmıyorsa al derim. Ama hafıza kartı yok ilerisi için pek dayanıklı gözükmüyor açıkçası. Bekle derim en iyisi. Doğubank daha ucuz oluyor para sorun etmezsen normal satış yerinden al ama para diyorsan doğubank.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Mesaj tarihi:
6100 950 milyon olurmu absolut naaptın =). 480 küsür milyon olması lazım normal fiyatı.[signature][hline] Saygılarımla,
Mine Storm , Elf Demirci

Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus .

Mesaj tarihi:
kendi telefonum diye söylemiyorum ama herkese tavisye ederim
lg g7030[signature][hline]Aynı pencereden dışarı bakan iki adamdan biri sokaktaki çamuru,diğeri ise gökteki yıldızları görür. Frederick Langbridge
  • Yeni Oluştur...