4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 php'de birkonuda yardım lazım. databasen aldıgı verileri listelerden her 5 veriden sonra alt satıra gecmesi lazım. örnegin. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 gibi. her 5 veriden sonra alt satıra yazmasını istiyorum ama bi türlü cıkamadım işin icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 şimdüü, bu verilerin çıkarılmasını heralde while falan gibi bi döngüyle yapıyosundur. Önce $i=0 şeklinde bi değişken tanımla, sora bu while -ya da her neyse- döngüsünün içine her seferinde $i değişkenine 1 ekle ( $i++ şeklinde). sora mesela dördüncü veriden sonra bişeyler olsun istiyosun diyelim, if($i==3){ $i==0; -ve atıyorum- echo ""; } diye de başka bi koşul yaz. bölece her 4 veride bir i sıfırlanacak ve döngü senin istediin html markupını da çıkararak çalışıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 $resource = mysql_query("SELECT * FROM table"); $counter = 0; while($data = mysql_fetch_assoc($resource)) { if(($counter % 5) == 0) echo '<br />'; echo $data[...]; $counter++; } gibi bişey yapman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 asddas bu ne lam :) hemen atlamışsın sen de tim bakıyorum... o % naapıyo ööle? eheh edit hmm dikkatli bakınca anlaşılıyomuş ya. tabi guru olunca insan en kısa yoldan yapıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 böyle bir kod yaptım ama calısmadı. neyse senin veridin kodu denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 onu code içine alıp smiley'leri kaldırsana. okuması işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 düzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 cok sagol senin verdigin kod iyi oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 4Ever said: böyle bir kod yaptım ama calısmadı. Benim yaptıgım kod $ixx=0; if($ixx == "0"){echo "";} $query = "SELECT * FROM urunler where Tur=2 order by UrunID desc limit 100"; $result = mysql_query ($query) or die ("ApplicatonError"); while ($Fenis = mysql_fetch_array($result)) { ?> =$Fenis[UrunAdi];?>}?> ";$ixx=0;}else{$ixx++;}?> bi kere direkt gözüme takılan, o en sonda phpnin dışında kalan yi while döngüsüne al, veri yokken sayfaya bakarsan olmayan bi td kapanır, abuk görüntüler oluşabilir. bi de o if statementlerini o şekilde değil de $ixx ==0; if ($ixx<4){ while ($Fenis = mysql_fetch_array($result)) { ?> =$Fenis[UrunAdi];?> $ixx++ } elseif ($ixx=4){ $ixx==0 } ?> gibi bişey yap. tabi bu kod doğru mu çok emin değilim di efendinin yardımı daha kesindir :P benimkini takip ederek kafana göre kendin çözüm üretirsin işte :) edit: ben yazana kadar adam yetişmiş zate :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Haddini bil ouzcum, üstadın var burda! : p eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 (:P)X((:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 elcim okunabilir kod yazmayı öğrenmen gerek =) tim'den uzak durman lazım bu süreçte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 imajların widht lerinden css ile verirsin ayarı, php kasmana lüzum yok. ama kasacaksan da, di'nin verdiği while if statementı kullanılabilecek olanıdır, kısa ve öz olanıdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mum_Chamber said: elcim okunabilir kod yazmayı öğrenmen gerek =) tim'den uzak durman lazım bu süreçte. Kalbimi kiriyosun = p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar