Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hızlıca konuya giricem.. Eski bilgisayarımın hard diskini yeni bilgisayarıma ekledim ve hersey duzgun calısıyordu..yeni bilgisayarımda bir cok user oldugu icin kendi sifremle giriyordum ve admin oldugum icinde butun dosyalara erisimim vardı..sonra windowsum goctu..format atmadan eski hard diskimdeki (ıkıye bolunmus) bos olan E: kısmına windows kurdum... F: kısmındaki bazı dosyalara ulasabiliyorum ama en onemli dosyama giris iznim olmadıgı uyarısı geliyor..ustelik guvenlikten yada baska biseyden degistirme hakkı bile tanınmıyor.. Ne yapmalıyım bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ben o şifre olayını R-studio ile geçiyorum. tek tıkla dosyaları görüyorum recover diyorum alıyorum. foldersizes da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Bi sifre sormuyorki basitce ulasılamaz diyor..artı recover edilcek bisey degil dosyalar saglam hard diskte yer tutuyor sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 WindowsXP'deki dosya şifreleme bir anahtarla çalışır. Bu anahtarı windowsla beraber uçup gimtiş anlaşılan. O dosyaları anahtar olmadan decrypt etmenin bi yolu yok. Gelecekte belki bulunur ama ben hiç sanmam. Üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar