Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 3 gundur dokunmuyorum bılgısayarıma ( macbook better ) uyku modundaydı kendısı, geldım eve açtıp kapağını. Fare çalışmıyor, touchpad de sorun yok ama usb den fareyı bagladıgım anda sol tus fonksıyon gostermıyor, gosterse bıle acaıp davranıor yardım lutfen
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sol tuş? tek tuşlu mouse'a sahip deil mi mac dediin makine yaw :)
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ya normal fare bu farketmıo calısıo =) sag clıck olayı var mac de. Acep dıorm bı tusa mı basılı kaldı? reset attım 50 kere ben usb den bagladıgım an sapıtıyor makıne ühü
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 yani mouse dedigin $ey 5$ o kadar cok reset atip makinenin icine etmenin verecegi mutluluk, paha bicilemez.
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 mouse mu hasar lı ki? ayrıca okadar ucuz deıl kı bunun yol masrafı felan var
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 en yakin bilgisayarciya 2km den fazla mesafe varsa kafami keserim. 2km yi max 1 saatte yuruyecegini varsayarsak, 5 dolarlik mouse icin deger.
Öne çıkan mesajlar