BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Merhaba arkadaşlar, Arkadaşımın bir problemi var, burdaki bilgili insanlar mutlaka nedenini biliyordur diye düşünüp, yardım istemek için bu topici açmaya karar verdim. Arkadaşımda 97 honda CRV var, son 2-3 gündür yolda giderken harareti birden yükselmeye 2-3 yada 3-5 dk sora ise gene normal değere inmeye başladı.Benzinciye götürmüş motor suyuyla yağı azalmış demişler, değiştirmişler. Daha sora geçmiş gibi olmuş fakat gene tekrarlamış. Giderken değil de belli bir mesafe yol aldıktan sora durunca gene artmış hararet. Durunca oluyor diyor. Sorun nedir ne yapmak gerekir bilgisi olan, yardımcı olabilcek var mı acaba ? Teşekkür ederim
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Selam, Araç durunca doğal havalandırma imkânı ortadan kalktığı için hararet yükseliyor ve sonrasında fan müdahalesi ile tekrar normale dönüyor. Hararet müşirini kontrol edin. Sanırım biraz geç devreye giriyor. Saygılar.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Hararet müşiri motor sıcaklıgını gostergeye iletiyormuş, öle okudum şimdi.Geç mi iletiyor diyorsun ? Bi de nasıl kontrol edicez? Servise filan mı goturmek lazım yoksa basit bişi mi bu ? Birde bir zarar filan olur mu acaba böle kullanırsa filan? Arabayı kullanmayalım mı napalım ?
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 kullanin fakat ne kadar cabuk goturseniz o kadar iyi. sanayiye gitsin arkadasin musuru kontrol etsinler, pahali bisey degil zaten.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Tamam, servise vericez bugun bakalım ne çıkacak..
Öne çıkan mesajlar