Odinn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 umarım 2 taraf birbirini yerken güçsüz kalır 3. random bi güç gelip alayını keper. Hergün bir drama filmi şu ülkede yaşamak, 0 stabilite..
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Odinn said: umarım 2 taraf birbirini yerken güçsüz kalır 3. random bi güç gelip alayını keper. Hergün bir drama filmi şu ülkede yaşamak, 0 stabilite.. Giy çay iç gel o zaman.
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Zamlar yalan oldu zaten. Akşam haberleri 1 saat bu mevzuyla geçer artık. Kimsenin de şeyinde olmaz zam. Oooohhhh damardan. Adamların tek dayanağı istikrardı, kendi elleriyle şeyedip attılar istikrarı, önce cumhurbaşkanlığı, sonra türban, bir senedir de yersenekon.
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Son olarak Türkiye Gençlik Birliği Eski Genel Başkanı Adnan Türkkan ve bir İstanbul Yöneticisi de gözaltına alındı.
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konu ile ilgili habere Hürriyet okurlarından birisi bu şekilde bir yorum yazmış, altına imzamı atarak buraya koyuyorum. ********** Yakında "Gençliğe Hitabe asmaya çalışırken yaralı olarak ele geçirildiler" diye bir gazete haberi duyarsanız şaşırmayın. "Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri yakalandı" diye haber duyacağımızı beş sene önce söyleseler kim inanırdı?
Zenphex Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=215913&tarih=18/03/2007
Odinn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 pekaziz said: Odinn said: umarım 2 taraf birbirini yerken güçsüz kalır 3. random bi güç gelip alayını keper. Hergün bir drama filmi şu ülkede yaşamak, 0 stabilite.. Giy çay iç gel o zaman. yeşil çay içiyorum thenks
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 fedaykin said: Konu ile ilgili habere Hürriyet okurlarından birisi bu şekilde bir yorum yazmış, altına imzamı atarak buraya koyuyorum. ********** Yakında "Gençliğe Hitabe asmaya çalışırken yaralı olarak ele geçirildiler" diye bir gazete haberi duyarsanız şaşırmayın. "Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri yakalandı" diye haber duyacağımızı beş sene önce söyleseler kim inanırdı? ADD üyesi olan insanlar gerçekten Atatürkçü mü olmuş oluyor ? O insanlar mükemmel insanlar olarak garanti edilip tescilleniyorlar mı ne alaka ? ADD ye para ile üye oluyorsun sana kartvizit basıyorlar. O kartvizit seni gerçekten iyi bir Atatürkçü yapıyorsa birşey demiyorum.
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 AKP'lilerden Atatürkçülü öğrenmeye ihtiyacımız yok
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Sinan Aygün'u de almışlar o ne yapmış ulan
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Masticore said: Sinan Aygün'u de almışlar o ne yapmış ulan Atatürkçülük özgürlük tam bağımsız Türkiye gibi şeyler söylüyo, sakıncalı
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 fedaykin said: AKP'lilerden Atatürkçülü öğrenmeye ihtiyacımız yok (tu) Başka hiç bir söze gerek yok. Fazla konusma bence Atatürkçülük konusunda horizon . Partinin yaptıklarını,söylediği sözleri bir bir sayarsak surda ezilirsin
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 herşeyin başı o 2 tane satılmış köpek Güler ve Cerrah bütün pisliklerde bu adamların parmagı var Sivas olaylarına kadar gidiyor
Horizon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Tabi , kartvizitlerden öğrenin Atatürkçlüğü , Atatürkçülüğü başka amaçlar için kullanan insanları görüyoruz etrafta. Fedaykinin dediğinin şu söylemden hiçbir farkı yok "müslüman adam kötü olmaz iyidir". Ozaman diğer olaylarla iligli de bana konuşma diyenler konuşmasın. Komik olmayın.
4Ever Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Horizon said: Tabi , kartvizitlerden öğrenin Atatürkçlüğü , Atatürkçülüğü başka amaçlar için kullanan insanları görüyoruz etrafta. Fedaykinin dediğinin şu söylemden hiçbir farkı yok "müslüman adam kötü olmaz iyidir". Ozaman diğer olaylarla iligli de bana konuşma diyenler konuşmasın. Komik olmayın. Bana Atatürkcülüğü Başka amaçlar icin kullanan 1 kişi söylermisin? bir örnek? aa pardon AKP var Atatürkcugum Laikim, diye gecinen birileri
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Horizon bence insanların sinirleriyle oynarak 3-5 kişinin banlanması için uğraşıyor. Yoksa aklı başında bir insanın hala şu anda AKP'yi yalaması mümkün değil.
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Ati Teknoloji Genel Müdürü Prof. Dr. Ercüment Ovalı da gözaltına alınanlar arasında.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 bu gün katliyam günü herhal bune kaçıncı göz altı oldu
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Cumhuriyet’ten sonra Tercüman da aranıyor.
Drakkahn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Kaynak Neden göz altına alınmış Sinan Aygün kendisi açıkladı Horizon buyur:
venom Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Saysanıza lan! AKP Saysana! Bizi de tutuklasana!
Öne çıkan mesajlar