Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hurşit Tolon Gözaltında, Cumhuriyet Ankara Temsilciliği Basılmış Durumda

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
umarım 2 taraf birbirini yerken güçsüz kalır 3. random bi güç gelip alayını keper. Hergün bir drama filmi şu ülkede yaşamak, 0 stabilite..
Mesaj tarihi:
Odinn said:
umarım 2 taraf birbirini yerken güçsüz kalır 3. random bi güç gelip alayını keper. Hergün bir drama filmi şu ülkede yaşamak, 0 stabilite..

Giy çay iç gel o zaman.
Mesaj tarihi:
Zamlar yalan oldu zaten. Akşam haberleri 1 saat bu mevzuyla geçer artık. Kimsenin de şeyinde olmaz zam.

Oooohhhh damardan.

Adamların tek dayanağı istikrardı, kendi elleriyle şeyedip attılar istikrarı, önce cumhurbaşkanlığı, sonra türban, bir senedir de yersenekon.
Mesaj tarihi:
Konu ile ilgili habere Hürriyet okurlarından birisi bu şekilde bir yorum yazmış, altına imzamı atarak buraya koyuyorum.

Yakında "Gençliğe Hitabe asmaya çalışırken yaralı olarak ele geçirildiler" diye bir gazete haberi duyarsanız şaşırmayın. "Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri yakalandı" diye haber duyacağımızı beş sene önce söyleseler kim inanırdı?
Mesaj tarihi:
pekaziz said:
Odinn said:

Giy çay iç gel o zaman.

yeşil çay içiyorum thenks
Mesaj tarihi:
fedaykin said:
Konu ile ilgili habere Hürriyet okurlarından birisi bu şekilde bir yorum yazmış, altına imzamı atarak buraya koyuyorum.

Yakında "Gençliğe Hitabe asmaya çalışırken yaralı olarak ele geçirildiler" diye bir gazete haberi duyarsanız şaşırmayın. "Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri yakalandı" diye haber duyacağımızı beş sene önce söyleseler kim inanırdı?

ADD üyesi olan insanlar gerçekten Atatürkçü mü olmuş oluyor ? O insanlar mükemmel insanlar olarak garanti edilip tescilleniyorlar mı ne alaka ? ADD ye para ile üye oluyorsun sana kartvizit basıyorlar. O kartvizit seni gerçekten iyi bir Atatürkçü yapıyorsa birşey demiyorum.
Mesaj tarihi:
fedaykin said:
AKP'lilerden Atatürkçülü öğrenmeye ihtiyacımız yok

(tu) Başka hiç bir söze gerek yok. Fazla konusma bence Atatürkçülük konusunda horizon . Partinin yaptıklarını,söylediği sözleri bir bir sayarsak surda ezilirsin
Mesaj tarihi:
Tabi , kartvizitlerden öğrenin Atatürkçlüğü , Atatürkçülüğü başka amaçlar için kullanan insanları görüyoruz etrafta.

Fedaykinin dediğinin şu söylemden hiçbir farkı yok "müslüman adam kötü olmaz iyidir". Ozaman diğer olaylarla iligli de bana konuşma diyenler konuşmasın. Komik olmayın.
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Tabi , kartvizitlerden öğrenin Atatürkçlüğü , Atatürkçülüğü başka amaçlar için kullanan insanları görüyoruz etrafta.

Fedaykinin dediğinin şu söylemden hiçbir farkı yok "müslüman adam kötü olmaz iyidir". Ozaman diğer olaylarla iligli de bana konuşma diyenler konuşmasın. Komik olmayın.

Bana Atatürkcülüğü Başka amaçlar icin kullanan 1 kişi söylermisin? bir örnek? aa pardon AKP var Atatürkcugum Laikim, diye gecinen birileri
Mesaj tarihi:
Horizon bence insanların sinirleriyle oynarak 3-5 kişinin banlanması için uğraşıyor. Yoksa aklı başında bir insanın hala şu anda AKP'yi yalaması mümkün değil.
  • Yeni Oluştur...