Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 selamlar. ben dün Steam üzerinden Source Premier Pack satın aldım. içinde Half-Life 1'in source grafik motoruyla yapılmış versiyonuda mevcut. neyse indirdim oyunu, açtım. öncelikle grafiklerde bi fark yok gibi gördüm bu beni şaşırttı zaten. bitek su efekti source motorundaki efekt gibi, hiç half life 2 'deki dokular ve o kalite yok. neyse oynamaya devam ettim levyeyi aldığımız yere geldim levyeyi aldım oda ne? levye görünmüyor. ateş edebiliyorum fakat görüntüde levye yok. ayrıca oyunu açarken, "Node Graphs out of date. Rebuilding..." mesajı geliyor 2 saniyeliğine sonra gidiyor. Bu konuda bi bilgisi olan varmı? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 grafikleri dediğin gibi zaten bir gelişme yok oyunda sadece source motoru kullanılmış ragdoll falan.. ama sorunun cevabını bilmiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Şey düşünüyorum. Acaba config.cfg dosyasına draw_weapon "1" veya weapon_draw "1" türevinden bişey eklemek çözebilirmi sorunu? draw_weapon "1" denedim olmadı bunun komutunu bilen arkadaş varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?40,3364924 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar