Drall Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 şimdi herşey tamam, bi giysiler kaldı :D polis var 2 tane, lacivert pantolon mavi gömlek giycekler(polis kıyafeti bulamadık, kiralıcak-diktircek bütçe yok :() örgüt üyesi var 5 tane, lacivert pantolon, beyaz gömlek giycekler ayarlandı bi patronumsu bişey var siyah takım beyaz gömlek giycek ayarlandı geldik giysi bulamadığımız karaktere: dedektif var iki tane, bi yardımcı bi dedektif. ama ne giysinler hiçbişey bulamadık yav. ne giymeli dedektif ve yardımcısı bi fikir verebilcek olan varmı acep? buarada asıl dedektif kısa, yardımcı çam yarması gibi, böyle bi küçük tezat oluşturalım dedik belki hoş olur diye. o da fikir bulmanızda yardım edebilir belki :D diğerlerine "bu uyduruk olmuş şunu giydirin daha iyi olur" derseniz eğer oda kabulümdür her fikre açığız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 nasi dedektif bunlar. Eger Noir Private Eye larsa direk trench coat fotr sapka :) Eger polis dedektifiyse pantalon + aski, duzgun baglanmis ama gunler boyunca ustunde durmaktan cekistirmekten bozulmus kravat falan yapin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 max payne gibi giyinsin, deri ceket vs :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bence yardımcı bu sölenen şekilde siyah deri ceket-mont gibi bişey + body falan giymeli, diğeri de oduncu gömleği gibi sıradan bişey giymeli, hatta sakal da olmalı. tabii asıl dedektif yardımcıya bağırıp çağıran bi roldeyse bu dediim geçerli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 yeni konu açmak istemedim, giysi işini hallettik çektik falan şimdi fragman için bikaç şeye ihtiyaç var. special thanks for volfied fikirlerinden dolayı =) bu fragmanlardaki "duduf duf duduf" efekti lazım elinde olan varsa paylaşabilirmi? bide bu adobe premiere kaç mb, versiyonu ne? sitesinde indirilemiyo şuanda falan dedi kafayı yedim, mecbur başka yerlerden indircez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 duduf duf duduf rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2008 elinde varmı duduf duf duduf(yada dıdım dım dıdım) efekti onu söyle baltalama topiğimi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar