Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 volfied koymuş bunu bi konuda da, konunun ırzına geçmemek için buraya godum. UAHSDUASHDUAHSDUAHSD BU NE LAN AUSDHAUSHDHAHAHAHAHHAHA asddasasdads lol ayh offf asdasd puahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sdfsddasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 mukemmel abi biliyorum, bi sekilde bi yere koymak istedim, ama Volfied garbica konu acti dedirtmem de millete :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 nalaka yau , ben açtım fena mı oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 hohehahorror Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Muahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 bu arada adi Bloodsport: The Musical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 ciddi ciddi bi soru resimlerden gif yapmayı bilen varmi böyle hareketli resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 sgdafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 dsakfjhgaskdfgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 dsdfsfd hangi film bu ? :D çok iyi ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Bloodsport didim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 benim okuma üzerine ciddi problemim var, 2 oldu lan bu ahah ayrıca musical falan deyince hadi lan van dam musical ne iş diye teori yürüttüm kendimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 nub gif custom made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 efjghdkfjhgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 zuha puha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 fdzfvgbxgch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Llama said: ciddi ciddi bi soru resimlerden gif yapmayı bilen varmi böyle hareketli resim adobe image ready var ordan yapabilirsin. bu yukarda verilen gibi olmaz ama amator bi tane yapilabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Flashla yapılabilir kolaylıkla. O da adobe'un oldu gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2008 en başarılı şekilde after effects ile yapılır bu. büyük ihtimalle öyle de yapmıştır bunu yapan. After effects de adobe'un tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 sitede değişik şeyler de mevcut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Sanat eseri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 verildi konuların ortalarında falan elini de al git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar